Europa League: Optakt til Hajduk Split – Brøndby IF

Læs vores optakt til Europa League-kvalifikationskampen Hajduk Split – Brøndby IF, se odds og find ud af, hvordan du ser kampen på live stream!

Brøndby varmede op med målfest

Brøndby spillede i weekenden en Superliga-kamp mod bronzevinderne fra Lyngby BK, og det blev en fantastisk kamp for tilskuerne. Det startede skidt for BIF, som kom bagud allerede efter 70 sekunders spil, da Kim Ojo stjal bolden fra Arajuuri, hvorefter Bror Blume overtog bolden, og sendte den stensikkert op i hjørnet.

Allerede 5 minutter efter fik Brøndby dog et straffespark, som Teemu Pukki skulle tage sig af. Den skarpe finne brændte, men Jan Kliment var hurtigst over returen, og han scorede til 1-1. Herfra gik kampen meget frem og tilbage indtil 47. minut, hvor Mikkel Rygaard blev udvist for en farlig tackling.

Brøndby overtog kampen fuldstændigt med en mand i overtal, og det var helt fortjent, at Brøndby vandt kampen 5-3. De har dermed scoret 11 mål i de første tre Superliga-kampe, og målene er fordelt over mange forskellige spillere, så de er svære at lukke ned for.

Hajduk får støtte alligevel

Hajduk Splits ekstreme fangruppe Torcida Split havde i kampen mod Levski Sofia ytret sig racistisk, og UEFA valgte at straffe det med en kamp uden tilskuere og en bøde på €55.000. Hajduk valgte at appellere dommen, og de har fået nedsat straffen til €35.000, mens kampen alligevel bliver afviklet med tilskuere.

Det er en relativt stor fordel for Hajduk Split, som virkelig får brug for de fanatiske fans. Omvendt kommer nyheden så sent, at det er svært for Brøndby-fans at planlægge en tur til det sydlige Kroatien. Se kulissen der venter Brøndby-spillerne:

Brøndby skal angribe kampen

Med 0-0 i det første opgør på Brøndby Stadion, så er der ingen tvivl om, hvordan Brøndby skal gribe kampen an i Kroatien. De er næsten tvunget til at score et mål dernede, for det vil tvinge Hajduk til at skulle score to gange.

Hvis man ser bort fra det første opgør imod Hajduk Split, så har Brøndby scoret i alle deres kampe i denne sæson. De spillede ganske vist en dårlig udekamp i Finland imod VPS, men de kom alligevel på tavlen, og det bliver nøglen til at gå videre denne gang.

Odds på Hajduk Split – Brøndby IF

Vil du gøre kampen ekstra spændende, så kan du finde et spil på kampen. I øjeblikket tilbydes følgende odds hos bet365:

1X2:

  • Hajduk Split: 1.95
  • Uafgjort: 3.50
  • Brøndby IF: 3.80

Går videre:

  • Hajduk Split: 1.83
  • Brøndby IF: 1.83

TV og live stream til Hajduk Split – Brøndby IF

Discovery Networks og Hajduk Split kunne ikke blive enige om en pris for TV-transmissionen, og derfor vil kampen desværre ikke blive vist for danskere.

Hvor spilles Hajduk Split – Brøndby IF

Hajduk Split – Brøndby IF spilles torsdag den 3. august kl. 20.30

Hvornår spilles Hajduk Split – Brøndby IF?

Hajduk Split – Brøndby IF spilles på Stadion Poljud, 8 Mediteranskih Igara 2, 21000, Split, Kroatien

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2480 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.