Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 21 nov, 2017

Europa League: Optakt til Lokomotiv Moskva – FC København

Læs vores optakt til Europa League-kampen mellem Lokomotiv Moskva og FC København, find odds, og se kampen på live stream.

FCK vil pakke sig

Torsdag aften spiller FC København en meget afgørende Europa League-kamp imod Lokomotiv Moskva. Det gælder den femte kamp i gruppespillet, og alt er fortsat helt åbent i gruppen, som også består af FC Sheriff og Zlín.

Efter de første fire kampe deler FCK og FC Sheriff førstepladsen med seks point, mens Lokomotiv Moskva har fire point. Zlin ligger nederst med to point, og får derfor svært ved at kvalificere sig.

Med tanke på stillingen og de foregående fire kampe, så virker det sandsynligt, at FCK kommer til Moskva for at parkere bussen, og satse på at få et enkelt point med hjem.

Med undtagelse af 3-0-sejren over Zlín i Parken, så har det været FCKs strategi i alle kampene, og indtil videre er det gået som planlagt.

Lokomotiv Moskva fører Premier League

Det er dog ikke nogen nem opgave, FCK-spillerne kommer på. De møder nemlig det førende russiske hold på udebane i frysegrader.

Efter de første 17 kampe i den russiske Premier League har Lokomotiv Moskva hentet 36 point, og de har dermed tre point ned til Zenit, som har domineret rækken indtil for nyligt.

Der er ikke de store, kendte profiler på holdet. De fleste husker Jefferson Farfan fra sin tid i PSV og Schalke 04, men han er efterhånden blevet 33 år gammel, og han har kun spillet omkring 30 ligakampe i de sidste fem år.

Derudover er det værd at holde øje med 22-årige Aleksey Miranchuk, som har fået sit gennembrud i denne sæson. Han har spillet hele sin karriere i Lokomotiv Moskva, og har lavet syv mål i 17 ligakampe i denne sæson.

FCK får Verbic tilbage

Der er krisestemning i FC København efter det ydmygende 3-0-nederlag imod SønderjyskE i weekendens Superliga-kamp. Heldigvis for Ståle Solbakken, så kan Benjamin Verbic deltage i kampen efter, at han har afsonet karantæne i de sidste par Superliga-kampe.

Han kommer nok til at overtage Youssef Toutouhs plads på venstrekanten efter en meget sløj indsats i Haderslev, hvor han blev skiftet ud i pausen. Derudover må FCK fortsat undvære Federico Santander, Erik Johansson og Nicolai Boilesen.

Lokomotiv Moskva må undvære deres førstemålmand Guilherme Marinato og Vedran Corluka, der har siddet ude i længere tid.

Odds på Lokomotiv Moskva – FC København

Bookmakerne vurderer Lokomotiv Moskva som klare favoritter til kampen, men udelukker et FCK-point eller tre. Du kan få følgende odds hos bet365:

  • Lokomotiv Moskva: 1.90
  • Uafgjort: 3.40
  • FC København: 4.10

Hvordan kan man se Lokomotiv Moskva – FC København via live stream?

Hvis du sidder ved et TV, så skal du tune ind på 6’eren, hvor optakten begynder allerede klokken 18. Vil du hellere se Lokomotiv Moskva – FC København via live stream, så skal du oprette en profil hos Eurosport Player, hvor du i øvrigt også kan få adgang til Superligaen og meget andet fodbold på nettet.

Hvornår spilles Lokomotiv Moskva – FC København?

Lokomotiv Moskva – FC København spilles torsdag den 23. november kl. 19.00.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.