Europa League: Optakt til Lyngby BK – FC Krasnodar

Læs vores optakt til Europa League-kvalifikationskampen Lyngby BK – FC Krasnodar, se de bedste odds, og find ud af, hvordan du ser kampen på live stream!

Lyngby gjorde det flot i Krasnodar

Mange havde regnet med, at Lyngby ville blive løbet fuldstændigt over i udekampen i Krasnodar, men det var langt fra tilfældet. De gik tydeligvis på banen i troen på, at de kunne vinde kampen, og der var ikke meget respekt for det russiske mandskab.

Lyngby sad fuldstændigt på de første 20-25 minutter, og David Boysen var meget tæt på at score direkte på frispark, men han ramte stolpen. Kampbilledet ændrede sig efter vandpausen midt i første halvleg, og russerne var pågående i slutningen af første halvleg.

Lyngby kom igen friske ud fra omklædningsrummet, men de var uskarpe på chancerne. Med en halv time igen fik Lyngby hjørnespark, og efter en omgang klumpspil kunne Jeppe Kjær prikke bolden i kassen til 0-1.

Først på dette tidspunkt gik alvoren op for russerne, som havde undervurderet Lyngbys niveau, og allerede to minutter opfangede Viktor Claesson en returbold fra Mikkel Andersen, og han prikkede den i nettet til 1-1.

Lyngby-spillerne var helt færdige i det sidste kvarter, og i tre minutters overtid scorede den kun 17-årige Suleymanov til 2-1. Selvom Lyngby-spillerne var meget skuffede, så var de også stolte af deres flotte præstation, og de er bedste ikke uden chancer hjemme på Lyngby Stadion.

Defensiven bliver nøglen for Lyngby

En 1-0 sejr vil være nok til at sende Lyngby videre til playoff-runden, og derfor skal der være fokus på defensiven. David Nielsen og Thomas Nørgaard havde skiftet godt ud til Superliga-kampen imod Brøndby i weekenden, og det kunne tydeligt ses.

De foretukne bagerste seks mand hos Lyngby var skiftet ud, og derfor var forsvaret hullet som en si på Brøndby Stadion, men det er helt naturligt, at Lyngby satser alt på Europa League-eventyret.

Mikkel Andersen forventes at returnere på målet, mens Michael Lumb og Jeppe Brandrup kommer tilbage på backerne. I midterforsvaret håber Lyngby på, at vicekaptajn Thomas Sørensen bliver klar efter den skade, han fik i Horsens. Derudover kommer Martin Ørnskov med garanti til at starte inde.

Se med bag kulisserne hos Lyngby før det første opgør i Krasnodar:

Krasnodar er ramt af skader

FC Krasnodar har fået besværliggjort sæsonstarten en smule på grund af skader til vigtige offensive profiler. De har hele sæsonen måtte undvære deres helt store stjerne Fyodor Smolov, som blev topscorer i den russiske Premier League i sidste sæson med 18 mål i 22 ligakampe.

De mangler med stor sandsynlighed også deres andenvalg i angrebet Ricardo Laborde, som ikke har spillet siden 2-1-sejren over Rubin Kazan, hvor han stod for begge mål. Derfor stiller de med Viktor Claesson i angrebet, og selvom han er en dygtig spiller, så er der langt fra Smolov til svenskeren.

Odds på Lyngby BK – FC Krasnodar

Mangler du lidt spænding til Lyngby – Krasnodar, så kan du selvfølgelig oddse på kampen, og bet365 tilbyder i øjeblikket følgende odds:

1X2:

  • Lyngby BK: 3.10
  • Uafgjort: 3.25
  • FC Krasnodar: 2.30

Går videre:

  • Lyngby BK: 3.50
  • FC Krasnodar: 1.29

TV og live stream til Lyngby BK – FC Krasnodar

Lyngby BK – FC Krasnodar sendes direkte på TV3+ med optakt fra 19.30. Ønsker du i stedet at se kampen på live stream, så skal du oprette dig hos Viaplay, som er Viasats streamingtjeneste. Her kan du se både Champions League, Superligaen, Premier League og meget mere.

Hvornår spilles Lyngby BK – FC Krasnodar?

Lyngby BK – FC Krasnodar spilles torsdag den 3. august kl. 19.45

Hvor spilles Lyngby BK – FC Krasnodar?

Lyngby BK – FC Krasnodar spilles på Lyngby Stadion, Lundtoftevej 53, 2800 Kongens Lyngby.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.