Europa League: Se Austria Wien – AC Milan på live stream

Læs vores optakt til Europa League-kampen mellem Austria Wien og AC Milan, se odds på kampen, og find ud af, hvordan du ser den på live stream.

AC Milan kan komme langt i Europa League

AC Milan er efter flere sæsoner uden europæisk deltagelse nu tilbage i Europa League, og de har fået en overkommelig lodtrækning. Rossoneri er havnet i pulje med Austria Wien, Rijeka og AEK Athen, og der er slet ingen undskyldninger for ikke at vinde gruppen.

AC Milan-manager Vicenzo Montella har en af turneringens stærkeste trupper til rådighed, men den er på ingen måde sammenspillet, og det kan blive problemet. De møder dog så svag modstand i gruppespillet, at de skal kunne gå videre uden at toppræstere, og så har de indtil februar med at forbedre holdet.

Til kampen imod Austria Wien må AC Milan undvære den offensive højre back Andrea Conti, venstre back Ricardo Rodriguez og Fabio Borini, som ikke er rejst med til Østrig. Det er dog alligevel en fremragende trup, og de er selvfølgelig klare favoritter til at vinde kampen.

AC Milan fik skidt optakt til kampen

AC Milan fik dog en meget dårlig optakt til torsdagens Europa League-kamp. I søndags var de i Rom for at møde Lazio, og det endte med et klart nederlag på 1-4.

De havde problemer i alle dele af spillet, og de kunne slet ikke styre den italienske landsholdsangriber Ciro Immobile, som lavede et hattrick ved den lejlighed. AC Milan havde dog vundet de foregående to kampe, og deres overordnede mål for sæsonen er at kvalificere sig til Champions League, så det er ikke direkte kritisk.

Talentfulde Patrick Cutrone fik chancen som holdets enlige angriber, men det bliver sandsynligvis Andre Silva, der starter på toppen. Vicenzo Montella har stadig ikke fundet sin førsteangriber, og foruden de to nævnte spillere, så byder Nikola Kalinic også ind til pladsen.

Småt med profiler hos Austria Wien

Det er ikke just et skræmmende hold, som AC Milan står overfor. Austria Wien er ikke hvad de var tidligere efter, at Red Bull Salzburg har domineret den østrigske Bundesliga fuldstændigt i de senere år.

Truppen består overvejende af østrigske spillere, men der er faktisk 11 forskellige nationer repræsenteret. Det mest velkendte navn er 34-årige Heiko Westermann, som har spillet over 300 kampe i den tyske Bundesliga.

Austria Wien har netop solgt den danske højre back Jens Stryger Larsen til Udinese efter, at han for alvor bed sig fast på holdet i sidste sæson.

Odds på Austria Wien – AC Milan

AC Milan er selvfølgelig favoritter til kampen, men det er tvivlsomt om 1.53 indeholder værdi. Du kan få følgende odds hos bet365:

  • Austria Wien: 6.50
  • Uafgjort: 4.50
  • AC Milan: 1.53

Se Austria Wien – AC Milan på live stream

Du kan se Europa League-kampen mellem Austria Wien og AC Milan online via live stream. Det kræver, at du opretter en bruger hos Dplay.

Hvornår spilles Austria Wien – AC Milan?

Austria Wien – AC Milan spilles torsdag den 14. september kl. 19.00 på Ernst Happel Stadion.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2478 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.