Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 17 aug, 2017

Europa League: Se Vardar Skopje – Fenerbahce på live stream!

Læs vores optakt til Europa League-kvalifikationskampen Vardar Skopje – Fenerbahce.

Fenerbahce har hentet spændende spillere

Fenerbahce endte på en noget skuffende tredjeplads i sidste års Süper Lig, hvor de endte hele 13 point efter mestrene fra Besiktas. De har dog valgt at reagere på den dårlige sæson, og de har hentet nogle spændende spillere til truppen.

Ind er kommet Mathieu Valbuena, Mauricio Isla, Carlos Kameni, Robert Soldado og brasilianske Giuliano, mens de har sagt farvel til blandt andre Simon Kjær.

Valbuena røg længere og længere ud af startopstillingen i Lyon, og på grund af den fremskredne alder, var det muligt for Fenerbahce at hente ham for 3,5 millioner euro. Roberto Soldado kommer til at kæmpe med Robin van Persie om pladsen på toppen, for de plejer kun at stille med en enkelt angriber.

Vardar Skopje er stærke på hjemmebane

Der hersker ingen tvivl om, at Fenerbahce har en væsentligt stærkere og ikke mindst mere rutineret trup end Vardar Skopje. De makedonske mestre har dog gentagende gange vist, at de er meget svære at spille imod i Skopje.

Det er ikke fordi, at de har særligt dygtige fodboldspillere, selvom Jonathan Balotelli kan være svær at holde styr på. Der er en intens stemning på stadion, og både Malmø FF og FC København havde kæmpe problemer med at få spillet til at køre.

Omvendt så er Fenerbahce fuldstændig vant til de intense forhold, og det må ikke være en undskyldning for tyrkisk storklub. De har samtidigt så mange rutinerede spillere, som har prøvet langt værre opgaver.

Dårlig start på de nationale ligaer

Både Vardar Skopje og Fenerbahce spillede i weekenden deres første ligakamp, og det gik skidt for begge hold. Vardar, som er suveræne i den makedonske liga, tabte topopgøret imod sidste års andenplads Shkendija med 0-2, og ligger dermed nederst i rækken.

Fenerbahce startede også på udebane, men de hentede trods alt et enkelt point med hjem fra kampen imod Göztepe. Alper Potuk bragte Fenerbahce foran 1-0, men de var bagud 1-2 med en halv time igen. Martin Skrtel udligenede til 2-2, og de fik dermed en skuffende start på Süper Lig.

Se Vardar Skopje – Fenerbahce på live stream!

Du kan se kampen mellem Vardar Skopje og Fenerbahce lige her.

Hvornår starter Vardar Skopje – Fenerbahce?

Vardar Skopje – Fenerbahce spilles torsdag den 17. august kl. 20.00

Hvor spilles Vardar Skopje – Fenerbahce?

Vardar Skopje – Fenerbahce spilles på Philip II National Arena i Skopje.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.