FC København – FC Zlin: Optakt og live stream

Læs vores optakt til Europa League-kampen FC København – FC Fastav Zlin, find odds, og se kampen på live stream.

FCK skal hente sejren imod Zlin

FC København skal hente sejren torsdag aften, når Zlin kommer på besøg i Parken. De to hold spillede 1-1, da de mødte hinanden i Tjekkiet, og det var tilfredsstillende for FCK, men de er samtidigt tvunget til at hente årets første sejr i Europa League-gruppespillet.

FCK har spillet uafgjort i de tre første kampe, men det er stadig nok til andenpladsen, som de deler med FC Sheriff. Mesterholdet fra Moldova møder Lokomotiv Moskva på samme tid, og der må man formode, at det russiske førerhold vinder kampen.

Efter kampen imod Zlin, får FCK besøg af FC Sheriff i Parken, og hvis de ligeledes vinder den kamp, så har de kun førstepladsen at spille for, når de besøger Lokomotiv Moskva. Russerne er det stærkeste hold i gruppen, og FCK-holdet vil være tilfredse med at gå videre via andenpladsen.

Ståle varsler rotationer

Kort efter torsdagens Europa League-kamp skal FCK møde Brøndby i Superligaen. De har ikke meget restitutionstid, og derfor har FCK-manager Ståle Solbakken varslet rotationer.

Benjamin Verbic har karantæne i Superligaen efter det røde kort imod AC Horsens, og han får derfor en vigtig rolle imod Zlin. I kampen imod Brøndby vil vi formentlig se Youssef Toutouh på venstrekanten, mens Rasmus Falk formentlig får pladsen i højre side ved begge lejligheder.

FCK må undvære Nicolai Boilesen, Federico Santander, Erik Johansson, Jan Gregus og Nicolaj Thomsen, og derfor er der ikke plads til så mange rotationer igen.

Hverken Andrija Pavlovic eller Pierous Sotiriou har været særligt skarpe, og Martin Pusic vil givetvis få spilletid i løbet af de to kampe.

Zlin er dårligt kørende

Hvis det ser dårligt ud for FC København i Superligaen, så ser det blot værre ud for Zlin i den tjekkiske liga. Zlin har aldrig været et tophold i Tjekkiet, men de vandt pokalturneringen sidste år.

Efter de første 12 kampe har de kun hentet 15 point, hvilket rækker til en niendeplads i ligaen. Viktoria Plzen, som FC København tidligere har mødt i Europa, fører ligaen med maksimum point efter 12 kampe.

Blandt profilerne hos Zlin, skal man holde øje med Petr Jiracek, som tidligere har spillet Bundesliga-fodbold i Wolfsburg og Hamburger SV. Han skiftede i sommerpausen til Zlin, og spillede solidt i den første kamp imod FCK.

Generelt er det et Zlin-hold uden de store profiler, og de har samtidig ikke ret meget international erfaring, så FC København skal hente en sejr torsdag aften.

Odds på FC København – Zlin

Bookmakerne ser også FC København som et klart stærkere hold end Zlin. Du kan få følgende kampodds hos bet365:

Se FC København – Zlin på live stream

Du kan se Europa League-kampen mellem FC København og Zlin direkte på live stream. Opret en profil hos Dplay, hvor du også har mulighed for at se Superligaen og meget andet direkte sport på nettet.

Hvornår spilles FC København – Zlin?

FC København – Zlin spilles torsdag den 2. november kl. 19.00.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2517 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.