FCK – Atalanta: Live Stream, Startopstillinger og Optakt

Læs vores optakt til Europa League-kvalifikationskampen mellem FCK og Atalanta, find odds, startopstillinger, og se kampen med live stream.

Atalanta var klasser over FCK i Italien

Torsdag aften mødes FCK og Atalanta i returkampen i Europa League-kvalifikationen. Det er det sidste skridt på vejen inden gruppespillet, men der venter en svær opgave for FCK-holdet.

I det første opgør, som blev spillet for en uge siden, var Atalanta klasser over FCK. De havde et hav af skud, og var stort set på bolden hele tiden, men særligt Jesse Joronen holdt FCK inde i kampen.

Det hele endte 0-0, hvilket FCK skal prise sig lykkelige for. Uden at have scoret på udebane, så bliver det dog fortsat svært at kvalificere sig.

En af de helt store spillere i den første kamp var argentinske Papu Gomez, og han skal lukkes ned i Parken. Han spiller på den offensive midtbane, og er ekstrem vigtig for Atalantas spil.

FCK skal være mere på bolden

En ting, som med garanti kommer til at ændre sig, er FCKs tilgang til returkampen. I Italien var FCK tilfredse med at stå langt tilbage på banen, men hjemme i Parken skal de længere frem, og tage mere initiativ.

Der venter over 20.000 tilskuere i Parken, og FC København har historisk set gode resultater på hjemmebane i Europa imod bedre modstandere, så der er bestemt muligheder for FCK-avancement.

Mens Atalanta har bedre boldspillere end FCK på mange positioner, så skal FC København udnytte deres fysik i felterne.

Der vil formentlig blive slået mange indlæg og høje bolde efter Dame N’Doye, som tidligere har præsteret fantastisk for FC København i internationale kampe.

Selvom han nok kommer til at kæmpe med tre midtstoppere fra Atalanta, så har han en x-factor, som skal udnyttes i disse kampe.

Tvivl om Rasmus Falk og Carlos Zeca

FC København har haft lidt skadesproblemer før kampen imod Atalanta, og på nuværende tidspunkt vides det fortsat ikke, hvor slemt det står til.

Carlos Zeca og Rasmus Falk, som har været foretrukket på den centrale midtbane, har begget sidde ude, og det er stadig uvist om de bliver klar til kampen.

De er begge med i FCKs bruttotrup, og de kæmper formentlig på højtryk for at nå sæsonens vigtigste kamp for FCK.

Derudover, så er Sotirios Papagiannopoulos ude med skade ligesom, Jonas Wind heller ikke kommer i kamp.

Atalanta må til gengæld undvære vigtige Josip Ilicic, som endnu ikke har været i kamp i denne sæson.

FCK – Atalanta: Odds

Hvis du skal live streame FCK – Atalanta, så kan du også overveje at oddse på kampen. Du får følgende odds hos bet365 (fra 30/08 – 11.40)

  • FCK: 4.33
  • Uafgjort: 3.75
  • Atalanta: 1.75

FCK – Atalanta: Live stream

FCK – Atalanta live streames hos Eurosport Player, og du kan oprette dig her. Udover FCK – Atalanta, så kan du live streame Superligaen, Premier League og meget mere.

Hvornår spilles FCK – Atalanta?

FCK – Atalanta spilles torsdag den 30. august kl. 18.30.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2480 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.