Europa League: Optakt til FCK – Slavia Prag

  • Kamp: FCK – Slavia Prag
  • Kick off: 25/10-2018 – 18.55
  • Stadion: Parken
  • Turnering: Europa League

Link til returkampen i Prag!

FC København kan tage stort skridt imod Slavia Prag

De bedste fodbold odds tilbud

Torsdag aften spiller FC København sæsonens tredje kamp i Europa League-gruppespillet imod Slavia Prag.

Det ligner på forhånd en meget lige kamp imod de tjekkiske vicemestre, men FC København er notorisk stærke på hjemmebane i Europa, så der er gode chancer for en dansk sejr.

FC København har spillet uafgjort imod Zenit i den første kamp, hvorefter de vandt en flot sejr på udebane imod Bordeaux, og det giver Ståle Solbakkens mandskab særdeles gode muligheder før de sidste og afgørende kampe i gruppespillet.

Vinder FCK kampen imod Slavia Prag kommer de op på syv point efter tre kampe, og det vil give dem særdeles gode muligheder for at gå videre.

Uafgjort vil ikke være katastrofalt, men der venter nogle sværere kampe senere, så de gør sig selv en stor tjeneste ved at hente tre point.

Robert Skov i topform

En af FC Københavns store profiler i dette efterår er Robert Skov, der har været ekstremt skarp på det seneste.

Han har scoret hele seks gange i de seneste 10 kampe i alle turneringer, og han var banens bedste spiller i weekendens sejr imod Vejle.

Viktor Fischer har ellers været den helt store spiller siden, han ankom til København i vinter, men han har haft en lille formnedgang på det seneste.

Kender man Fischer ret, så bliver han ikke mindre motiveret af den grund, og han plejer at være sin egen største kritiker.

Viktor Fischer og Robert Skov kommer til at spille på hhv. venstre- og højrekanten imod Slavia Prag, og de bliver helt afgørende for, hvordan kampen kommer til at gå.

Slavia Prag i god form

Selvom Slavia Prag ikke lyder som en stærk modstander, så er det virkelig et godt hold, FCK skal op imod.

De fører den tjekkiske liga med 30 point efter 12 kampe med en flot målscore på 28-7. Der er mange stærke spillere på holdet, og den mest kendte profil er nok slovakiske Miroslav Stoch.

En af de mere velspillende i denne sæson har været den tjekkiske landsholdsspiller Josef Husbauer. Han var oprindeligt udtaget til Tjekkiets Nations League-trup, men endte med at trække sig på grund af en rygskade, han har døjet med.

Som FCK-manager Ståle Solbakken har udtalt, så kommer Slavia Prag med en vild og uhæmmet offensiv, og de skulle eftersigende ikke tænke så meget over, hvem de møder.

Det lyder som en modstander, der passer FC København ganske glimrende. FCK plejer at være stærke til at organisere sig relativt langt tilbage, og så er de gode til at udnytte fejl og dødbolde.

Det kan sagtens vise sig at blive en underholdende kamp, og der venter i hvert fald spænding og drama for alle pengene.

FCK – Slavia Prag: Odds tip

Bookmakerne vurderer faktisk Slavia Prag som det stærkeste hold af de to, men grundet hjemmebanefordelen (som i FCKs tilfælde er stor), så er oddsene på kampen ret lige.

Du kan få disse odds hos bet365 på FCK – Slavia Prag (fra 15/10 – 13.00):

  • FCK: 2.70
  • Uafgjort: 3.25
  • Slavia Prag: 2.87

Vi mener, at oddset på FCK er for højt, og vi vælger dermed også at lave et spiltip på kampen. Med det forbehold, at vores kendskab til Slavia Prag er begrænset, så virker 2.70 på FC København simpelthen for højt.

Det er nogle år siden, at FCK-holdet har været så stærkt, og de har historien med sig i de europæiske kampe, som bliver taget ekstremt alvorligt i FCK.

Odds

Bookmaker

Bonus

2.75

1000 kr

FCK – Slavia Prag: Live Stream og TV

Du kan selvfølgelig både se FCK – Slavia Prag i TV og med live streaming. Kampen sendes på 6’eren med optakt fra klokken 18.00, og du skal oprette dig hos Eurosport Player, hvis du vil se fodbold med live stream.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.