FCK – Stjarnan: Live streaming, optakt og odds

Læs vores optakt til FCK – Stjarnan, hvor du også finder live streaming og odds på kampen.

Sådan live streamer du FCK – Stjarnan online

Du kan live streame FCK – Stjarnan direkte hos bet365.

Gå til bet365, og live stream FCK – Stjarnan her!

FCK vil nok spare profiler

Torsdag aften gælder det returkampene i den anden runde af Europa League-kvalifikationen. FC København besejrede Stjarnan med 2-0 i det første opgør på Island, og dermed bør det ikke være videre problematisk at kvalificere sig til den tredje runde.

Med 2-0 med i bagagen, så kunne det se ud som om, at Ståle Solbakken vil spare nogle af holdets profiler.

Der venter med stor sandsynlighed yderligere to EL-kampe oveni det tætte kampprogram i Superligaen, og derfor virker det fornuftigt at give et hvil til profilerne.

Andreas Bjelland er nok ikke kommet sig 100 % ovenpå sin skade, og det ville give mening at spare ham i midterforsvaret.

Nicolai Boilesen har spillet mange kampe i denne sæson, og man har en fin erstatning i Pierre Bengtsson, og det ville være fornuftigt at få svenskeren i gang.

Derudover kunne man nok også finde på at spare de offensive profiler som Robert Skov, Viktor Fischer og Dame N’Doye.

FCK virker fobedret

FC København fortsatte den dårlige form, da de tog hul på denne sæson, og tabte 2-1 imod AC Horsens på hjemmebane. Siden fulgte en dårlig kamp imod KuPS, hvor man kun fik 1-1 på hjemmebane, men siden da virker FCK forvandlet.

De seneste tre kampe er blevet vundet med 3-0, 2-0 og senest 4-0 imod hhv. Hobro, Stjarnan og AaB, og FCK skal nu forsøge at bygge videre på den gode stime med en sikker sejr imod Stjarnan.

Der er selvfølgelig klasseforskel på FCK og Stjarnan, og selvom FCK stiller med alle reserverne, så skal de stadig vinde hjemme i Parken.

Udover en minimal økonomisk gevinst og noget selvtillid til spillerne, så er der også koefficientpoint at spille om, og det er vigtigere end man lige går og tror.

F.eks. har FC Københavns gode pointhøst i de senere år givet dem den klart nemmeste vej til et gruppespil af alle de danske mandskaber, selvom de endte på fjerdepladsen i sidste sæsons Superliga.

FCK – Stjarnan: Odds

Hvis du alligevel vil live streame FCK – Stjarnan, så kan du også overveje et spil på kampen, og du kan få følgende odds hos bet365 (fra 01/08 – 12.45):

  • FCK: 1.30
  • Uafgjort: 5.00
  • Stjarnan: 10.00

Hvornår spilles FCK – Stjarnan?

FCK – Stjarnan spilles torsdag den 2. august kl. 20.00 i Telia Parken.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2505 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.