Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 10 jul, 2017

Ferencvaros – FC Midtjylland i Europa League: Analyse og live stream!

FC Midtjylland klare favoritter til at gå videre

Torsdag aften fortsætter FC Midtjylland jagten på endnu et gruppespil i Europa League, og de skal på en relativ svær opgave imod ungarnske Ferencvaros. Den tidligere storklub er ikke længere blandt de bedste i Ungarn, og de endte på en skuffende fjerdeplads i NB I.

FC Midtjylland endte ligeledes på fjerdepladsen i Superligaen, så det kan virke lige på den front, men den danske Superliga skal være en væsentligt bedre liga. Mens Danmark indtager en relativt flot 16. plads på UEFAs country ranking, så er Ungarn helt nede på 35. pladsen.

Bookmakerne er i hvert fald ikke i tvivl om, hvem der skal have favoritværdigheden. Danske Spil giver i skrivende stund 1.48 på dansk avancement, mens Ferencvaros til at gå videre giver 2.45. Det svarer til, at de vurderer større end 60 % chance for FC Midtjylland, og så er det op til Ulvene at løse opgaven.

Flere profiler hos Ferencvaros

Selvom Ferencvaros er længder fra tidligere tiders storhed, så har de stadig et par velkendte profiler i truppen. Den klart mest rutinerede er Zoltan Gera der, med sine 38 år på bagen, er blandt de mest rutinerede spillere i fodboldeuropa.

Han skiftede tilbage til Ferencvaros efter mange år i den engelske Premier League, hvor han både nåede at optræde for West Bromwich og Fulham. Han var også en del af Ungarns trup ved EM i 2017, hvor han fik masser af spilletid.

En anden EM-spiller i Ferencvaros’ trup er 30-årige Daniel Böde, som har scoret mere end 10 ligamål i de seneste fem sæsoner for klubben. Det ville derfor være en god ide for Kian Hansen og de andre forsvarsspillere at holde godt øje med den offensive midtbanespiller.

Derudover har de Thomas Doll som cheftræner. Tyskeren huskes måske for sine ophold i HSV og Dortmund i 00’erne. Siden da havde han et par år uden for rampelyset inden han i 2014 overtog Ferencvaros.

Live stream og TV til Ferencvaros – FC Midtjylland

På nuværende tidspunkt er der ingen danske TV-kanaler, der viser kampen mellem Ferencvaros og FC Midtjylland. Det kan dog nå at ændre sig inden torsdag, og vi skal nok opdatere artiklen med den seneste info.

Der kommer formentlig en mulighed for at se kampen på live stream, og vi brinrger linket her, hvis det er muligt.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2409 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.

Fact Checked

Faktatjekket af Lars Madsen, Skribent

Opdateret den 2 september, 2021