Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 26 sep, 2017

Optakt og live steam til CSKA Moskva – Manchester United

Læs vores optakt til Champions League-kampen CSKA Moskva – Manchester United, find odds, og se kampen direkte på live stream.

Manchester United og CSKA Moskva igen i samme gruppe

For tredje gang på otte år er CSKA Moskva og Manchester United endt i den samme Champions League. De har dermed mødt hinande fire gange i verdens fineste klubturnering, og det er blevet til to uafgjorte resultater og to United-sejre.

Senest CSKA Moskva og Manchester United mødte hinanden var i 2015/2016-sæsonen. Det første opgør i Moskva endte 1-1, men russerne havde muligheden for at tage alle tre point. Roman Eremenko brændte et straffespark i første halvleg, og selvom Seydou Doumbia bragte CSKA foran 1-0 kort efter, så blev Anthony Martials udligning kampens sidste mål.

Hjemmekampen i Manchester var anderledes kedelig. Efter 0-0 ved pausen, bragte Wayne Rooney Manchester United foran 1-0, og det blev kampens eneste mål. United bør dog have et væsentligt stærkere hold end de havde i 2015.

United har været flyvende

Manchester United har nemlig fået en flyvende start på denne sæson. De deler førstepladsen i Premier League med Manchester City, og de to lokalrivaler har begge hentet 16 ud af 18 mulige point.

United kommer ind til Champions League-kampen med fire sejre på stribe, og de har kun lukket et enkelt mål ind i disse. Det virker som om, at Jose Mourinho har fundet sin ideelle holdopstilling, og de bliver kun styrket af at få Zlatan Ibrahimovic tilbage fra sin skade.

Manchester United vandt ligeledes deres første kamp i årets Champions League. De tog imod Basel hjemme på Old Trafford, og de vandt uden problemer kampen med 3-0. Marouane Fellaini åbnede scoringen i første halvleg, mens Romelu Lukaku og Marcus Rashford scorede i anden halvleg.

Bundrutineret CSKA-hold

CSKA Moskva vandt ligeledes deres første Champions League-kamp på udebane imod Benfica. De kom ellers bagud 1-0 efter 50 minutters spil, men havde i løbet af 21 minutter vendt kampen, som de vandt 2-1. Dermed topper Manchester United og CSKA Moskva Gruppe A med tre point hver, hvor United dog fører på en bedre målscore.

Det er et bundrutineret CSKA Moskva-hold, som Manchester United skal mødes onsdag aften. I defensiven har de fortsat målmand Igor Akinfeev og de to stoppere Alexei og Vasili Berezutski, som sammenlagt har spillet over 1000 kampe for CSKA Moskva.

Længere fremme på midtbanen har de også stadig evighedstalentet Alan Dzagoev, som har spillet 10 år i CSKA. Der er ganske vist udskiftet på angriberposten siden det seneste møde med Manchester United, men stammen på holdet er den helt samme, og de mangler ikke europæisk rutine.

marouane fellaini i kamp mod CSKA moskva

Odds på CSKA Moskva – Manchester United

Hvis du vil have ekstra spænding til Champions League-aftenen, så kan du smide en mønt på kampen, og du kan i skrivende stund få følgende odds hos bet365:

  • CSKA Moskva: 5.75
  • Uafgjort: 3.80
  • Manchester United: 1.70

Se CSKA Moskva – Manchester United på live stream

Du kan se Champions League-kampen mellem CSKA Moskva og Manchester United direkte på live stream. Opret en bruger hos Viaplay, og så vil du have adgang til fodbold fra verdens bedste ligaer som Champions League, Premier League og La Liga.

Hvornår spilles CSKA Moskva – Manchester United?

CSKA Moskva – Manchester United spilles onsdag den 27. september kl. 20.45 på VEB Arena i Moskva.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.