Optakt og live stream til BATE Borisov – Arsenal

Læs vores optakt til Europa League-kampen BATE Borisov – Arsenal, find odds, og se kampen på live stream. Husk i øvrigt, at du kan se alle kampe fra Europa League på live stream.

Reserverne får chancen for Arsenal

Arsenal har et stramt kampprogram med Premier League og de to engelske pokalturneringer, og derfor er det ikke underligt, at manager Arsene Wenger har valgt at nedprioritere torsdagens Europa League-opgør en smule.

Han har valgt at lade de rutinerede Arsenal-stjernerne som Alexis Sanchez, Laurent Koscielny, Mesut Özil og Alexandre Lacazette blive i London, og han har i stedet udtaget mange af de yngre spillere, som dermed får muligheden for at overbevise deres manager.

Det gælder spillere som Eddie Nketiah, Reiss Nelson, Joe Willock og Chuba Akpom, som ikke har fået mange minutter på førsteholdet. Arsenal vandt den første grupepkamp imod FC Köln med 3-1, mens BATE Borisov spillede 1-1 på udebane imod Røde Stjerne.

BATE kan avancere fra gruppen

BATE Borisov har været en fast del af europæisk fodbold i de senere år, og de har da også udmærkede muligheder for at gå videre fra gruppespillet i årets Europa League.

Europa Leagues Gruppe H er fortsat helt åben efter første spillerunde. Arsenal må siges at være favoritter til at gå videre, hvis de ellers har lyst til at prioritere turneringen, men kampen om andenpladsen er helt åben.

Det er småt med profiler på BATE Borisov-holdet. Holdet består overvejende af hviderussiske spillere suppleret med et par østeuropæiske spillere. Deres største profil er angriberen Mikhail Gordeychuk, som har scoret 14 ligamål i 23 kampe. Han må være selvtillidsfyldt efter, at han scorede et hattrick i weekendens 6-0-sejr over Slutsk.

Arsenal i fremgang

Det har været en turbulent sæsonstart for Arsenal, og der er fortsat meget snak om, hvorvidt Arsene Wenger er den rette manager til at køre klubben videre. Det har dog set bedre ud på det sidste, og Arsenal har ikke tabt i de seneste fem kampe.

Fire af disse har været hjemmekampe imod Bournemouth, FC Köln, Doncaster og West Bromwich, så det er måske ikke så overraskende, men de fik et vigtigt point på udebane imod Chelsea.

Alexandre Lacazette ligner en fantastisk signing for klubben, men der er stadig tvivl om Alexis Sanchez, hvis kontrakt udløber til næste sommer.

Arsenal er store favoritter imod BATE Borisov, men de sender en del unge spillere på banen, så man er nok nødt til at afvente startopstillingerne før man sætter sine spil på kampen.

olivier giroud efter mål for arsenal

Odds på BATE Borisov – Arsenal

Arsenal er som bekendt favoritter, og det mener bookmakerne selvfølgelig også. Du kan få følgende odds på kampen:

  • BATE Borisov: 6.00
  • Uafgjort: 4.20
  • Arsenal: 1.62

Se BATE Borisov – Arsenal på live stream

Du kan se Europa League-kampen mellem BATE Borisov og Arsenal direkte på live stream. Du skal blot oprette en bruger hos Dplay, og så har du timevis af fodbold direkte fra din mobil, tablet eller computer.

Hvornår spilles BATE Borisov – Arsenal?

BATE Borisov – Arsenal spilles torsdag den 28. september kl. 19.00 på Borisov Arena.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.