Optakt og live stream til FC Midtjylland – Ferencvaros i Europa League

FC Midtjylland er storfavoritter til at gå videre i Europa League

FC Midtjylland fik et flot udgangspunkt med fra det første opgør i Budapest, da de vandt 4-2 over Ferencvaros. De var på hælene i starten, og de var meget heldige med kampens udvikling.

De var bagud 0-2 efter 42 minutter, men Julian Koch begik kort efter straffespark på Paul Onuachu, og tyskeren fik samtidigt rødt kort, hvilket ændrede kampen totalt.

Jakob Poulsen reducerede til 2-1 på straffesparket, og Ulvene havde naturligvis mere styr på anden halvleg, nu de var en mand i overtal.

Jakob Poulsen blev helten i Budapest

Efter en times spil fik FC Midtjylland et frispark lige udenfor feltet, og Jakob Poulsen klappede den i kassen på flotteste vis, og med 2-2 på måltavlen blev hjemmeholdet pludselig tvunget til at komme længere frem på banen.

Få minutter efter udligningen fik Mikkel Duelund bolden i venstre side af banen, og han satte to mand af inden han blev nedlagt i straffesparksfeltet. Hermed fik anfører Jakob Poulsen muligheden for at færdiggøre sit hattrick, og det gjorde han stensikkert.

I kampens overtid lagde Poulsen op til Paul Onuachus mål til 4-2, og dermed står FC Midtjylland med alle kort på hånden før returkampen på MCH Arena i Herning.

Forfærdelig start på Superligaen

Det burde ikke være muligt at smide 4-2 fra udekampen, men FC Midtjylland præsterede virkelig ringe i første runde af Superligaen. Det var ganske vist en meget svær opgave at starte på Brøndby Stadion, men Jess Thorup kan langt fra være tilfreds med præstationen.

FC Midtjylland blev kørt fuldstændigt ud af banen fra første minut, og det må give panderynker. Teemu Pukki og Jan Kliment scorede kampens til 1- og 2-0 i første halvleg, mens Besar Halimi og Kevin Mensah lukkede festen i anden halvleg.

Paul Onuachu var op til kampen blevet skadet, og han var hårdt savnet i FCM-offensiven. Han havde formentlig ikke gjort forskellen på egen hånd, da Brøndby-holdet simpelthen sad for tungt på alle facetter af spillet.

Det er dog vigtigt for FCM, at nigerianeren bliver klar til kampen i Herning. En stor del af det opbyggende spil er sat op omkring ham, og selvom Alexander Sørloth sikkert er en fin erstatning, så har Onuachu været en stor profil i Superligaen det seneste år.

TV og live stream til FC Midtjylland – Ferencvaros

Hvis ikke du skal på MCH Arena, så kan du selvfølgelig se FC Midtylland – Ferencvaros på TV eller live stream.

Discovery Networks har rettighederne til kampen, og de viser den på Canal 9. Optakten starter 18.30, mens der er kick off kl. 19.00.

Har du ikke et TV til rådighed, så kan du se kampen på live stream. Det kræver adgang til Dplay, som er Discoverys streamingtjeneste. Her kan du se Superligaen, Serie A, La Liga og meget mere!

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2505 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.