Optakt og live stream til FC Sheriff – FC København

Læs vores optakt til Europa League-kampen FC Sheriff – FC København, find odds, og se kampen direkte på live stream.

FCK har fået styr på defensiven

Det har været en kaotisk sæsonstart for FCK, som allerede nu har mistet mange point i Superligaen ligesom, at kvalifikationen til Champions League-gruppespillet glippede efter to playoff-kampe imod Qarabag.

Det er dog som om, at FCK-træner Ståle Solbakken har fået styr på holdet igen. De hentede Denis Vavro, Carlos Zeca og Martin Pusic, og især defensiv er blevet styrket af dette. Denis Vavro er gået direkte ind i midterforsvaret, hvor han spiller sammen med Michael Lüftner, og de har fået en flot start.

Carlos Zeca virker også som en kanon signing, og den tidligere Panathinaikos-anfører skubbede William Kvist ud på bænken i den første Europa League-kamp imod Lokomotiv Moskva, som endte 0-0 i Parken.

FC Sheriff vinder alt i Moldova

Hvis man tænkte, at FC København har været dominerende i dansk fodbold i dette årtusinde, så er det kun endnu vildere med FC Sheriff i Moldova. Klubben, som holder til i Tiraspol, har vundet 15 mesterskaber på stribe, og de er godt på vej mod det 16. FC Sheriff har vundet ni af de første 11 ligakampe, og de sidste to er endt uafgjort.

Blandt profilerne på holdet, skal man holde øje med 18-årige Vitalie Damascan, som har scoret 10 mål i 11 ligakampe i denne sæson. Derudover er brasilianske Jairo brandvarm, og han lavede et hattrick i weekendens 6-3-sejr over Dacia.

FC Sheriff-holdet består overvejende af moldovere, men der er også et par udenlandske profiler. Blandt andet er målmand Zvonimir Mikulic fra Kroatien, mens rumænske Petru Racu og brasilianske Cristiano er faste mænd i forsvaret.

Profiler sidder ude for FCK

Selvom det har set fornuftigt ud for FCK-holdet på det seneste, så har de problemer med skader. Nøglespillerne Erik Johansson og Federico Santander har siddet ude i længere tid, og de bliver formentlig ikke klar i 2017.

Ståle Solbakken må også se bort fra Nicolaj Thomsen, som mest har spillet højre back i Peter Ankersens fravær, og Youssef Toutouh, som slet ikke har haft nogen god sæson. Derudover er Tom Høgli og Mikael Antonsson heller ikke med i truppen.

Med de nye indkøb har de dog alligevel en meget bred trup, og der er flere gode spillere på alle positioner, og FCK-holdet tager da også selvtillid med til kampen i Moldova, som Nicolai Boilesen har udtalt det.

Odds på FC Sheriff – FC København

FC København er favoritter til kampen, hvis man skal tro bookmakerne, og du kan få følgende odds hos bet365:

  • FC Sheriff: 3.40
  • Uafgjort: 3.28
  • FC København: 2.38

Se FC Sheriff – FC København på live stream

Du kan se Europa League-kampen mellem FC Sheriff og FC København direkte på live stream. Du skal bare oprette en bruger hos Dplay, og så kan du se alle kampe fra Europa League direkte på din mobil, tablet eller computer.

Hvornår spilles FC Sheriff – FC København?

FC Sheriff – FC København spilles torsdag den 28. september kl. 21.05 på Sheriff Stadium i Tiraspol.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2517 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.