Optakt til Atletico Madrid – FC København

Læs vores optakt til Europa League-kampen mellem Atletico Madrid og FC København, find odds, og se kampen på live stream.

FC København er allerede ude

Det er nok de færreste, der tvivler på, hvem der går videre til næste runde af Europa League. Der var klasseforskel i den første kamp, som blev spillet i Parken sidste torsdag, og Atletico vandt kampen 4-1.

FCK-forsvaret lavede nogle store brølere i starten af kampen, men det var alligevel FCK, der kom først på tavlen. Viktor Fischer rettede flot bolden af på vej mod mål, og bragte danskerne foran 1-0.

Der gik dog ikke længe før Atletico Madrid havde vendt kampen, og de fortsatte dominansen igennem resten af opgøret.

Med et 4-1-nederlag på hjemmebane, så der er ingen chancer for, at de går videre. Selvom alt kan ske i fodbold, så er der ingen, der tror på sensationen denne gang.

Ståle Solbakken sparer profiler

Derfor har manager Ståle Solbakken også valgt at lade nogle af holdets bærende kræfter blive hjemme i København, og i stedet fokusere på weekendens vigtige Superliga-kamp imod OB, som de er tvunget til at vinde.

Robin Olsen, Nicolai Boilesen og Federico Santander har fået lov at blive hjemme, mens Aboubakar Keita og Erik Johansson endnu ikke er kommet sig over sine skader.

Stephan Andersen overtager formentlig pladsen i buret, og det er egentlig ikke den store svækkelse. Han må have stor motivation for at bevise sit værd efter at være blevet droppet til pokalkampen imod Brøndby.

Pierre Bengtsson tager venstrebacken, mens det nok bliver Michael Lüftner og Denis Vavro i midterforsvaret. I front kommer Pieros Sotiriou og Viktor Fischer nok til at spille.

Diego Simeone vil gentage præstationen fra Parken

Diego Simeone var – forståeligt nok – meget tilfreds med den første kamp i Parken. Atletico skabte mange chancer fra kampens start, og kunne let have været foran med flere mål ved pausen.

FCK scorede dog kampens første mål, og herefter reagerede Atletico-spillerne på den bedst mulige måde. De satte sig fuldstændigt på bolden, og det var ikke meget, FCK fik lov at låne den.

Med en sejr på 4-1 i den første kamp, så kunne man fristes til at tro, at Simeone ville sende alle reserverne i aktion. Der er ingen tvivl om, at nogle af de allerstørste profiler får en tur på bænken, men det ville ikke ligne argentineren at sælge kampen fuldstændigt.

Stor oplevelse for FCK-spillerne

Selvom der ikke er den store spænding med hensyn til resultatet, så kan kampen alligevel blive en stor oplevelse for nogle af FCK-spillerne.

De kommer nemlig til at spille på en af verdens flotteste stadions, Wanda Metropolitano, som blev indviet tilbage i september sidste år.

Du kan læse meget mere om det flotte stadion her.

Odds på Atletico Madrid – FC København

Atletico Madrid er selvfølgelig store favoritter til at vinde kampen. Det er dog en smule tricky at spille på kampen, da man endnu ikke ved, hvor mange spillere, der bliver sparet. FCK-spillerne vil givetvis gå på banen for at undgå en røvfuld. Du får følgende odds hos bet365:

Odds er fra 21/02 – 16.00

  • Atletico Madrid: 1.28
  • Uafgjort: 6.00
  • FC København: 13.00

Live stream Atletico Madrid – FC København

Du kan live streame Europa League-kampen mellem Atletico Madrid og FC København direkte hos Dplay. Kampen bliver sendt på Kanal 5, hvis du vil se fodbold i TV’et.

Hvornår spilles Atletico Madrid – FC København?

Atletico Madrid – FC København spilles torsdag den 22. februar kl. 19.00.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.