Optakt til Vardar Skopje – FC København

FC København kommer på en svær opgave, når de tirsdag aften møder Vardar Skopje i Champions League-kvalifikationen. Læs vores optakt til kampen, hvor du også kan finde ud af, hvordan du live streamer kampen!

FCK fik fin optakt i Randers

FC København varmede op til kampen med en Superliga-kamp i Randers, hvor de ikke havde vundet i fem år. Kampen var lige så tæt som forventet, men FCK var meget skarpere på deres chancer, og 3-0 fortæller ikke om selve kampens forløb.

Ståle Solbakken har været tvunget til at rotere kraftigt i forsvaret i denne sæson, og det bliver han nødt til lidt endnu. Peter Ankersen er fortsat skadet, og Mads Rørslev har ikke grebet chancen på højre back, så Nicolai Boilesen har vikarieret lidt.

Samtidigt er Michael Lüftner ikke faldet ordentligt ind på holdet endnu, og tjekken har lavet flere store fejl. Omvendt virker offensiven, på trods af salget af Andreas Cornelius, til at være skarp, og alle tre angribere har været på tavlen allerede.

Varme angribere

De varme angribere kan blive meget vigtige i udekampen mod Vardar Skopje. Man må formode, at FCK kommer frem til relativt få chancer, men skarpheden kan gøre hele forskellen.

Federico Santander var fast mand i hele sidste sæson, men han skal muligvis til at frygte for sin plads i startopstillingen. Selvom han scorede i Superliga-kampen imod AaB, så har Andrija Pavlovic og Pieros Sotiriou begge scoret flere, og de ser en smule skarpede ud.

Især Pavlovic ligner en mand, der har fået selvtilliden igen efter en dårlig første sæson hos FCK. Han scorede et hattrick i udekampen imod Zilina, og han ligner en genfødt spiller. Det er næsten blevet en kutyme, at FCK-angribere skal bruge en enkelt sæson i klubben før de rammer topniveauet, og set i det lys virker Pieros Sotiriou som en god signing.

Vardar gjorde det svært for Malmø

Selvom FC København er store favoritter til at gå videre over to opgør, så kan de sagtens få problemer i kampen i Makedonien. I ande runde af Champions League-kvalifikationen var Vardar oppe imod de svenske mestre fra Malmø FF, og det var tydeligvis en svær kamp i Skopje.

Banen på Mladost Stadion var helt håbløs, og det blev svenskerne frustrerede over. Rent fodboldmæssigt er det ikke et særligt godt hold, men de har nogle spændende spillere alligevel.

Den forreste angriber Jonathan Balotelli var flere gange en trussel for Malmø-forsvaret, og med tanke på rotationen i FCKs, så kan man aldrig vide sig sikker.

Odds på Vardar Skopje – FC København

Hvis du føler dig heldig, kan du selvfølgelig spille lidt på kampen. I skrivende stund er 1X2-oddset hos bet365 således:

  • Vardar Skopje: 4.50
  • Uafgjort: 3.50
  • FC København: 1.70

TV og live stream til Vardar Skopje – FC København

Du kan se Vardar Skopje – FC København på TV eller live stream. Viasat har rettighederne til kampen, og de sender den på TV3+ med optakt fra 19.30.

Hvis ikke du ejer et TV, kan du også se kampen på live stream. Det kræver oprettelse hos Viaplay, som er Viasats streamingtjeneste.

Hvornår spilles Vardar Skopje – FC København

Vardar Skopje – FC København spilles tirsdag den 25. juli kl. 20.00.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2505 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.