Se Everton – Apollon Limassol direkte på live stream

Læs vores optakt til Europa League-kampen Everton – Apollon Limassol, find odds, og se kampen på live stream.

Everton skal have tre point

Torsdag aften er der Europa League-fodbold på programmet, og Everton skal i kamp mod cypriotiske Apollon Limassol hjemme på Goodison Park i Liverpool. The Toffees fik en håbløs start på Europa League-gruppespillet, da de tabte 0-3 imod Atalanta, og de har derfor pres på.

Der skal tre point på kontoen, hvis Everton har planer om at gå videre fra gruppespillet. De er havnet i Europa Leagues sværeste pulje, som, udover Apollon Limassol, også består af Lyon og Atalanta. Lyon og Apollon Limassol spillede 1-1 i den første kamp, så Everton ligger nederst i puljen uden point.

Flere engelske hold har tidligere valgt at nedprioritere Europa League, men Ronald Koeman virker til at tage den seriøst. De stillede med alle profilerne i udekampen imod Atalanta, men det hjalp som bekendt ikke.

Apollon Limassol heldige i første kamp

Apollon Limassol blev i Danmark kendte, da de slog FC Midtjylland ud af kvalifikationen, men de var ikke meget bedre end Ulvene, og derfor bør de heller ikke have gode muligheder for at avancere fra gruppespillet.

De fik dog et fint resultat i turneringens første kamp. De tog imod Lyon hjemme på ferieøen, og det stod 0-0 ved pausen. Memphis Depay bragte Lyon foran 1-0 efter 53 minutter på et straffespark, og det lignede kampens slutresultat.

Apollon Limassol fik dog udlignet dybt inde i overtiden på mål af Adrian Sardinero, hvis skud blev rettet af, og gik i nettet via stolpen. Dermed har cyprioterne fortsat muligheden for at gå videre fra puljen, omend de er underdogs imod Everton.

Everton har skadesproblemer

Everton-manager Ronald Koeman må dog undvære en stor del af kernen på holdet. Begge midtstoppere Michael Keane og Phil Jagielka sidder begge ude, og det samme gør højre back Seamus Coleman, hvilket dog ikke er en nyhed.

Derudover er James McCarthy, Yannick Bolasie, Ramiro Funes Mori og Ross Barkley også på skadeslisten, og selvom de har en bred trup, så er det nogle af holdets nøglespillere, de må undvære.

Everton vandt i weekenden 2-1 over Bournemouth hjemme på Goodison Park. Ved den lejlighed bestod midterforsvaret af Ashley Williams og Mason Holgate, og selvom sidstnævnte er urutineret, så er der stadig masser af kvalitet på holdet.

Odds på Everton – Apollon Limassol

Everton er selvfølgelig store favoritter til dagens opgør, og man kan måske kigge imod en målrig kamp. Du kan få følgende odds hos bet365:

  • Everton: 1.29
  • Uafgjort: 6.00
  • Apollon Limassol: 12.00

Sådan ser du Everton – Apollon Limassol på live stream

Du kan se Europa League-kampen Everton – Apollon Limassol direkte på live stream. Du skal oprette en bruger hos Dplay, hvorefter du kan se masser af god fodbold fra Europa League, Superligaen og meget mere.

Hvornår spilles Everton – Apollon Limassol?

Everton – Apollon Limassol spilles torsdag den 28. september kl. 21.05 på Goodison Park.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.