Europa League: Optakt og live stream til FCK – Celtic

skotland danmark fodbold

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

I vores optakt til Europa League-kampen mellem FCK og Celtic kan du læse mere om skader, karantæner, forventede startopstillinger, odds, live streaming, billetter og meget andet.

FCK får det svært imod Celtic

FC København spiller en af sæsonens allerstørste kampe, når de torsdag aften får besøg Celtic i Europa Leagues 1/16-finale.

De får brug for et godt udgangspunkt, for der venter en returkamp på Celtic Park med en voldsom atmosfære, hvor 60.000 skotter støtter deres helte.

FC Københavns præstationer og resultater i denne sæson har ikke været ret gode. De åbnede foråret med en relativt overkommelig opgave imod nedrykningskandidaterne fra Esbjerg, men de skuffede fælt.

FCK tabte fortjent 1-0 i fiskerbyen, og hvis de spiller lige så dårligt imod Celtic, så bliver de kørt midtover.

I denne sæson har FC København kun formået at besejre The New Saints 2-0 og 2-1, Riga med 3-1 og så FC Lugano med to gange 1-0.

Det er på ingen måde skræmmende resultater, når man sammenligner med Celtics.

Celtic gik videre med 13 point i en svær gruppe med CFR Cluj, Lazio og Rennes. Særligt deres to sejre imod Lazio, som kæmper med om mesterskabet i Italien, var imponerende, og det fortæller noget om holdets niveau.

Læs mere om Unibet, og en odds bonus her!

Celtic kommer i forrygende form

Mens FC København kun har spillet den omtalte Esbjerg-kamp i 2020, så har Celtic været i aktion hele ni gange i den skotske Premiership og pokalturnering.

Samtlige ni kampe er blevet vundet med overbevisende cifre, så Celtic er godt på vej imod at vinde deres fjerde treble på stribe.

Selvom Rangers har minimeret hullet op til Celtic, så er de stadig fuldstændigt dominerende. Den skotske liga er ikke nødvendigvis bedre end den danske, men de har været væsentligt stærkere i Europa League end FC København har.

Man må heller ikke undervurdere, at kampformen kan få stor betydning. Celtic-spillerne er i topform, mens FC København-spillerne lige skal i gang efter en lang vinterpause.

Der venter en kæmpe opgave for FCK-spillerne at holde skotterne fra fadet.

FCK vs Celtic: Skader og karantæner

Jonas Wind, Robert Mudrazija og Nicolai Boilesen sidder fortsat ude med skader, mens det endnu ikke vides om Viktor Fischer bliver klar til kampen.

Celtic må undvære Jack Hendry og Michael Johnston, mens Greg Taylor eftersigende bliver klar til kampen.

FCK vs Celtic: Forventede startopstillinger

Vi tror på følgende startopstillinger til FCK vs Celtic:

FCK

Karl-Johan Johnsson

Guillermo Varela – Victor Nelsson – Andreas Bjelland – Pierre Bengtsson

Jens Stage – Rasmus Falk – Carlos Zeca – Mohamed Daramy

Dame N’Doye – Michael Santos

Celtic

Fraser Forster

Jeremie Frimpong – Kristoffer Ajer – Christophe Jullien – Jonny Hayes

Scott Brown – Callum McGregor

James Forrest – Olivier Nitcham – Ryan Christie

Odsonne Edouard

FCK vs Celtic: Billetter

Samtlige 36.000 billetter til kampen er blevet solgt. Heraf er omkring 3.500 solgt til skotske fans, som er placeret bag det ene mål, modsat af Sektion 12.

Se FCK vs Celtic: Online live streaming og TV

Du kan se Europa League-fodbold i TV og meget online live streaming. Ønsker du at se kampen i TV, så skal du slå ind på 6eren, mens kampen live streames på Dplay.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2498 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.