Se Galatasaray – Randers FC: Live Streaming & TV

Se Galatasaray - Randers FC

I vores optakt til Europa League-kvalifikationskampen Galatasaray – Randers FC kan du læse om skader, karantæner, forventede startopstillinger, online live streaming, dansk TV og meget andet helt gratis.

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

Galatasaray kan ikke bruge hjemmebanen imod Randers

Få en velkomstbonus til kampen her!

Der var ikke mange, der spåede Randers FC nogle chancer for videre avancement, da lodtrækningen til Europa League-kvalifikationen fandt sted.

Galatasaray er en gigantisk klub med en stor historie og en helt enorm fanskare. Randers FC må dog siges at være meget heldige med timingen i disse to kampe.

Da Randers tog imod tyrkerne hjemme på Cepheus Park Randers i den første kamp var stadion velbesøgt af både danske og herboende tyrkiske fans, som dannede en flot ramme.

Det lå dog også i kortene, at der ventede en fuldstændig anderledes kamp i returen. Under normale omstændigheder spiller Galatasaray foran 50.000 ellevilde fans på Türk Telekom Arena, hvor atmosfæren kan ryste selv de største stjerner.

Det bliver dog helt anderledes denne gang.

Først og fremmest, så er der massive restriktioner i Tyrkiet i øjeblikket, så de slet ikke kan få lov til at fylde deres stadioner.

Derudover, så er Galatasaray i gang med at anlægge et nyt græstæppe på Türk Telekom Arena, hvorfor kampen er rykket til Kasimpasas hjemmebane, Recep Tayyip Erdoğan Stadium, som hverken er intimt eller stort.

Der er plads til omkring 14.000 tilskuere, men det ventes, at Galatasaray kan sælge omkring 7.000 billetter til kampen imod Randers.

Dermed slipper de danske pokalvindere for den klassiske, tyrkiske atmosfære, og det øger chancen for avancement betragteligt.

Randers var bedst i den første kamp

Randers FC leverede en overraskende god præstation i det første opgør på hjemmebane. Selvom Galatasarays spillerbudget er flere gange større end Randers’, så var det ikke til at se, da kampen først gik i gang.

Danskerne kom frem til flere enorme chancer, og kunne egentlig være kommet foran både 1-0 og 2-0, hvis Marvin Egho og Vito Hammershøj-Mistrati havde været skarpere.

Det var dog de gæstende tyrkere, der åbnede ballet. Kerem Aktürkoglu sparkede på kassen ligen udenfor feltet, og hans spark tog en afretning på en Randers-spiller, og sejlede derefter over i den lange hjørne.

Selvom Randers var bagud 1-0 ved pausen, så fortsatte de de gode takter i anden halvleg, og efter 54 minutter kunne Frederik Lauenborg udligne til 1-1.

Generelt havde Randers flere store chancer, men de var for uskarpe.

Begge hold har sparet spillere

Det er vigtigt for både Randers og Galatasaray at komme med i Europa League-gruppespillet. Derfor har trænerne Thomas Thomasberg og Fetih Terim også sparet spillere i de respektive ligakampe.

Randers tog imod AaB i søndags, og her var Frederik Lauenborg, Tobias Klysner og Simon Tibbling byttet ud i forhold til den første kamp.

Derudover kom Alhaji Kamara ind efter 61 minutter, og for Randers må man håbe, at han er klar til starte inde i Tyrkiet, da han er væsentlig bedre end Marvin Egho.

Galatasaray byttede ud på fire pladser, men det er svært at vurdere, hvem der kommer til at starte inde torsdag aften.

Galatasaray – Randers FC: Skader og karantæner

Galatasaray mangler Omar Elabdellaoui og Arda Turan. Derudover kommer midtstopper Marcao heller ikke i kamp, da han som bekendt slog en medspiller for et par uger siden.

I forhold til den første kamp, så er nyindkøbte Victor Nelsson nu registreret i Galatasaray-truppen. Han spillede i deres ligakamp forleden, og kommer formentlig også til at starte inde denne gang.

Galatasaray – Randers FC: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til Galatasaray – Randers FC:

Galatasaray (4-2-3-1)

Fernando Muslera

DeAndre Yedlin – Christian Luyindama – Victor Nelsson – Patrick van Aanholt

Berkan Kutlu – Taylan Antalyali

Sofiane Feghouli – Alexandru Cicaldau – Kerem Aktürkoglu

Mbaye Diagne

Randers FC (4-4-1-1)

Patrik Carlgren

Mikkel Kallesøe – Simon Piesinger – Erik Marxen – Björn Kopplin

Tobias Klysner – Lasse Berg Johnsen – Frederik Lauenborg – Simon Tibbling

Vito Hammershøj-Mistrati

Alhaji Kamara

Se Galatasaray – Randers FC: Online Live Stream & TV

Du kan både se Europa League-kvalifikationskampen Galatasaray – Randers FC med online live streaming og i TV.

Vil du se fodbold i TV, så skal du slå ind på 6’eren.

Er du mere til at live streame fodbold online, så kan du gøre det på Discovery+.

Galatasaray – Randers FC: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Galatasaray – Randers FC?

Galatasaray – Randers FC spilles torsdag den 26. august 2021 kl. 20.00.

Hvor spilles Galatasaray – Randers FC?

Galatasaray – Randers FC spilles på Recep Tayyip Erdogan Stadium, Istanbul.

Hvor mange tilskuere kan der komme til Galatasaray – Randers FC?

Der kan komme omkring 7.000 tilskuere til Galatasaray – Randers FC.

Hvem viser Galatasaray – Randers FC i dansk TV?

Galatasaray – Randers FC vises på 6’eren i dansk TV.

Hvor kan man live streame Galatasaray – Randers FC?

Galatasaray – Randers FC kan live streames på Discovery+.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.