Slovan Bratislava – Lyngby BK: Optakt og live stream!

Lyngby gjorde kort proces mod Bangor City

Lyngby spillede i den forgangne uge europæisk fodbold for første gang siden 1999. De skulle i Europa Leagues første kvalifikationsrunde op imod walisiske Bangor City. Selvom det er småt med kendskab til walisisk fodbold, så var man bekendt med deres status som deltidsprofessionel, og derfor var der ingen undskyldninger for Lyngby.

Den første kamp på Lyngby Stadion var dog en anelse skuffende for de Kongeblå. På trods af chancer i hobetal, så var det kun Bror Blume, der kunne passere Bangor Citys keeper. Han satte den flot i nettaget med venstreskøjten kort inde i første halvleg, men det skulle vise at være kampens eneste mål.

Returkampen på Bangor University Stadium var anderledes nem for Lyngby. Bangor stod længere fremme på banen, og pladsen gav Lyngby rig mulighed for at skabe chancer, og opgøret var reelt afgjort efter tre minutter, da Kristoffer Larsen satte den flot i kassen.

Det var som at se Lyngby spille en kamp mod et ungdomshold, og danskerne var oppe 3-0 ved pausen. Anden halvleg var den rene ørkenvandring, og dermed er Lyngby klar til endnu en europæisk oplevelse.

Slovan Bratislava var overbevisende imod Pyunik

Slovan Bratislava var også i aktion i den første runde af kvalifikationen til Europa League. De mødte Puynik fra Armenien, og de var selvfølgelig storfavoritter til at gå videre. I den første kamp i Armenien kom hjemmeholdet ellers foran 1-0 på et straffespark efter otte minutter, men Slovan Bratislava vendte kampen, og de vandt 4-1.

Hermed skulle de blot undgå at falde fuldstændigt sammen i returkampen på Stadion Pasiensky i Bratislava. Tjekkiske Jakub Mares scorede to mål på 22 minutter og målfesten fortsatte efter pausen. Kampen endte 5-0, og Mares færdiggjorde sit hattrick i anden halvleg. Han scorede 14 mål i 31 ligakampe for Ruzomberok i den seneste sæson, og Lyngby-forsvaret skal holde øje med ham.

Meget tæt opgør venter

Selvom Slovan Bratislava er en kæmpe klub med et væsentligt større budget end Lyngby. Dog vurderer bookmakerne alligevel et meget tæt opgør, hvor de har svært ved at finde en favorit.

Danske Spil udbyder i øjeblikket odds på om Lyngby eller Slovan Bratislava går videre til tredje runde af Europa League kvalifikationen, og du får 1.85 uanset, hvem du tror på. Det er dog svært at forestille sig Lyngby være favorit imod et relativt stort hold med langt mere europæisk erfaring, men David Nielsen og holdet har været imponerende i længere tid.

Se Slovan Bratislava – Lyngby BK på TV og live stream!

På nuværende tidspunkt har ingen danske TV-kanaler valgt at købe rettighederne til kampen. Det kan dog hurtigt ændre sig, og vi skal nok holde dig opdateret, såfremt der er nyt i sagen.

Det vil formentligt være muligt at finde et live stream til kampen, men det er fortsat uvist. Vi vil selvfølgelig gøre alt, hvad vi kan for at finde et live stream til dig.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.