Zlin – FC København: Optakt og live stream

Læs vores optakt til Europa League-kampen Zlin – FC København, find odds, og se kampen direkte på live stream.

FC København kan bruge uafgjort i Zlin

Torsdag aften mødes Zlin og FC København i Europa Leagues gruppespil, og FCK kan umiddelbart være tilfredse med et uafgjort resultat. Det vil formentlig gøre det meget svært at gå videre fra førstepladsen i puljen, men Lokomotiv Moskva virker alligevel væsentlig stærkere.

Med tanke på FCKs dårlige sæsonstart, så vil det være tilfredsstillende blot at gå videre, og derfor skal de blot undgå at tabe i det sydøstlige Tjekkiet. FC København har to point efter to første to kampe, mens Zlin kun har hentet et point.

FC København mangler fortsat de to hjemmekampe imod FC Sheriff og Zlin, og de bliver afgørende i forhold til at gå videre. Henter de seks point i de omtalte kampe, så skal FCK håbe på, at Lokomotiv Moskva vinder deres kampe over de to andre hold.

Ståle Solbakken har droppet profiler

FC København har ikke vundet de seneste tre kampe, og manager Ståle Solbakken er selvfølgelig ikke tilfreds. Det er gået udover Carlos Zeca, Benjamin Verbic og Nicolai Boilesen, som ikke er udtaget til torsdagens trup.

Zeca og Verbic har været blandt FCKs bedste spillere i denne sæson, og derfor kan det virke en smule underligt, men omvendt mener Ståle, at de er fysisk slidte. Youssef Toutouh er kommet tilbage efter sin skade, og han overtager venstrekanten fra Verbic.

Det må formodes, at William Kvist og Jan Gregus spiller på den centrale midtbane i Zecas fravær. Nicolai Boilesen har ikke ramt niveauet i FC København, og vil ikke blive savnet i forsvaret. Derudover er Santander, Johansson og Nicolaj Thomsen skadet, mens Pusic og Pavlovic er blevet klar.

Zlin blev sekser i Czech Liga

Selvom FC København har været dårligt kørende i indeværende sæson, så er de alligevel favoritter til at vinde kampen i Zlin. Det skyldes, at hjemmeholdet slet ikke er blandt de bedste hold i Tjekkiet, og de deltager i Europa League fordi, at de vandt den tjekkiske pokalturnering.

Zlin var det sjettebedste hold i Czech Liga i sidste sæson, og de endte hele 28 point efter Slavia Prag på førstepladsen. Deres præstationer i denne sæson har været på nogenlunde samme niveau, og Zlin ligger i øjeblikket på syvendepladsen med 14 point efter 10 kampe.

Zlin er med i et europæisk gruppespil for første gang, og de spiller ikke deres hjemmekampe hjemme i Zlin. I stedet spilles de på et større stadion i Olomouc, og det gør alligevel hjemmebanefordelen væsentligt mindre.

fck møder zlin i olomouc

Odds på Zlin – FC København

FC København er klare favoritter til at vinde kampen, hvis man spørger bookmakerne. Du kan få følgende odds på kampen hos bet365:

Umiddelbart virker et spil på uafgjort som en god investering. FC København var tydeligvis tilfredse med uafgjort i udekampen imod Sheriff, og det samme kommer til at være tilfældet.

Se Zlin – FC København på live stream

Du kan selvfølgelig se Europa League-kampen mellem Zlin og FC København direkte via live stream. Opret dig hos Dplay, og så kan du se alle FCKs Europa League-kampe på live stream.

Hvornår spilles Zlin – FC København?

Zlin – FC København spilles torsdag den 19. oktober kl. 21.05.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.