FA Cup: Storkamp mellem Arsenal og Manchester United!

fa cup fodbold

Læs vores optakt til Premier League-kampen mellem Arsenal og Manchester United, hvor du finder forventede startopstillinger, odds og live streaming!

Sådan live streamer du FA Cup i Danmark: Arsenal – Manchester United

Du kan live streame kampe fra FA Cuppen i Danmark ved at oprette en konto hos bet365.

Vil du live streame Arsenal – Manchester United? Gør det på Bet365!

Indbetal penge til at spille med for at se FA Cup direkte!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

Arsenal har været stærke på Emirates Stadium

Der var brug for forandring i Arsenal efter en lang æra med Arsene Wenger ved roret. Spillerne var kørt lidt faste, og Unai Emery har været et frisk pust.

Det er dog ikke fordi kvaliteten på holdet er steget vanvittigt meget, og Arsenal-holdet har generelt været svingende i denne sæson.

The Gunners er dog meget stærke hjemme på Emirates Stadium i det nordlige London. De har vundet ni ud af de 12 hjemmekampe i Premier League, og har kun tabt til Manchester City.

De tabte dog også lokalopgøret imod Tottenham i EFL Cuppen, men har generelt været stærke hjemme.

Top 10: Flest Premier League-mål på en sæson!

Manchester United har kun vundet under Ole Gunnar Solskjær

Der er sket noget med Manchester United siden, at Jose Mourinho blev fyret, og norske Ole Gunnar Solskjær overtog trænersædet.

I første omgang var han tiltænkt en midlertidig manager-rolle, men efter syv sejre i syv kampe, så bør de seriøst overveje at fastansætte ham.

Generelt har United mødt svage modstandere, men de har dog også vundet på Wembley imod Tottenham, og spillerne virker til at være meget komfortable og glade.

Spillet har ikke altid været så vanvittigt godt, men med en Marcus Rashford og Paul Pogba i topform, så har de bare skarpe på deres chancer.

Derudover har David De Gea genfundet sit vanvittigt høje topniveau, hvilket han blandt andet beviste i 1-0-sejren imod Tottenham, hvor han pillede alt.

Vinder Manchester United ligeledes i aften, så kan United-bestyrelsen snart ikke komme udenom at fortsætte med Solskjær ved roret.

Læs også: Alle børsnoterede fodboldklubber i Europa!

Arsenal – Manchester United er en klassiker

Der er tale om en af de allerstørste kampe i engelsk fodbold. I slut 90’erne og 00’erne var Manchester United og Arsenal de klart mest succesfulde klubber i Premier League, og der var virkelig smæk på, når de mødte hinanden.

Arsene Wenger og Sir Alex Ferguson var begge legendariske manager, og nærmest institutioner i hhv. Arsenal og Manchester United.

På banen var Patrick Vieira og Roy Keane holdene talismænd, og der har været nogle helt legendariske kampe mellem de to hold.

I de senere år har hverken Arsenal eller Manchester United været med helt i toppen, men vi kan sagtens forvente en fantastisk stemning på Emirates Stadium.

Læs også: Sådan live streamer du fodbold i Danmark!

Arsenal – Manchester United: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til Arsenal – Manchester United:

Arsenal

Petr Cech

Stephan Lichtsteiner – Skhodran Mustafi – Sokratis Papastathopoulos – Nacho Monreal

Matteo Guendouzi – Granit Xhaka

Chris Willock – Mesut Özil – Alex Iwobi

Alexandre Lacazette

Manchester United

Sergio Romero

Ashley Young – Eric Bailly – Victor Lindelöf – Luke Shaw

Ander Herrera – Nemanja Matic

Paul Pogba

Juan Manuel Mata – Romelu Lukaku – Alexis Sanchez

Arsenal – Manchester United: Odds

Du kan få følgende odds på Arsenal – Manchester United hos bet365 (fra 25/01 – 10.26):

  • Arsenal: 2.55
  • Uafgjort: 3.60
  • Manchester United: 2.80

Se vores odds tips her!

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2501 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.