FA Cup: Leicester og Chelsea mødes søndag

fodbold

Læs vores optakt til FA Cup-kampen mellem Leicester og Chelsea, find odds, og se kampen på live stream.

Sådan live streamer du Leicester – Chelsea

Du kan live streame FA Cup-kampen mellem Leicester og Chelsea direkte hos bet365.

Chelsea skal ovenpå igen

For Chelsea gælder kampen imod Leicester om at rejse sig efter en hård periode. Deres seneste fem kamp har været imod Barcelona, Manchester United, Manchester City og Crystal Palace, og de har kun fået at vinde hjemmekampen over Crystal Palace med 2-1.

Deres tre udekampe imod United, City og Barca blev alle tabt, og i forbindelse med sidstnævnte kamp røg de ud af Champions League.

Derfor skal de bruge FA Cup-kampen på at komme ovenpå igen. Stemningen omkring Chelsea og særligt manager Antonio Conte har mildest talt ikke været god i 2018, og de fleste forventer, at han er fortid i klubben til næste sæson.

FA Cuppen er Leicesters sidste mulighed i år

Leicester har haft en fornuftig sæson, og de ligger på ottendepladsen i Premier League, hvilket er nogenlunde acceptabelt. De kommer på ingen måde til at indhente Chelsea og de andre top seks-hold, og derfor er FA Cuppen deres sidste chance for at nå Europa.

Efter Leicesters mesterskab i 2016, så var de selvfølgelig med i Champions League i sæsonen efter. De gik herefter videre fra gruppen, som også indeholdte FC København, Porto og Club Brügge, og de mødte Sevilla i 1/8.

Selvom det var meget ufortjent, så formåede de at slå Sevilla ud inden, at Atletico Madrid blev endestationen.

Leicester i europæisk fodbold er ikke et normalt syn, men det kan ske, hvis de vinder FA Cuppen eller taber finalen til et top seks-hold.

Chelsea har været stærke imod Leicester

Der har været et klart billede, når Leicester og Chelsea har mødt hinanden i de seneste kampe. Chelsea har vundet fire af de seneste fem indbyrdes opgør imod Leicester, mens kampen tidligere på året endte 0-0 på Stamford Bridge.

Leicesters seneste sejr over Chelsea var tilbage i mesterskabssæsonen, da de hjemme på King Power Stadium vandt 2-1 på mål af profilerne Jamie Vardy og Riyad Mahrez.

Netop Mahrez har været i stormvejr efter det glippede skifte til Manchester City, men han scorede i sidste weekends 4-1-sejr over West Bromwich Albion.

Hvornår spilles Leicester – Chelsea?

FA Cup-kampen mellem Leicester og Chelsea spilles søndag den 18. marts kl. 17.30

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2505 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.