FA Cup: Optakt til Manchester City – Burnley

Manchester City tager lørdag eftermiddag imod Burnley i den legendariske FA Cup, og du kan selvfølgelig live streame kampen online.

Sådan ser du FA Cup: Manchester City – Burnley live stream

Du kan live streame FA Cup-kampen mellem Manchester City og Burnley direkte hos bet365.

Manchester City sender reserverne i kamp

Manchester City har, ligesom Burnley og de andre engelske hold, haft en meget hård juleperiode, og det har fået manager Pep Guardiola til at brokke sig. Han mener, at det ødelægger spillerne, og selvom man kan være tilbøjelig til at give ham ret, så er der ikke ret at stille op.

City vandt senest 3-1 over Watford i Premier League, og Guardiola skiftede både Fernandinho og Kevin De Bruyne ud i anden halvleg, så de bør være klar fra start igen, men det er muligt, at de bliver sparet.

En spiller som Bernardo Silva, der blev hentet for en halv milliard i sommerpausen, bør afgjort få chancen, og det samme gælder marginalspillere som Danilo, Elaquim Mangala og Yaya Touré.

Manchester City må undvære anfører Vincent Kompany, Gabriel Jesus, Benjamin Mendy, mens Kyle Walker er tvivlsom efter at have humpet i de sidste minutter af kampen imod Watford.

Burnley har haft problemer i julen

Burnley har selvfølgelig også haft et hårdt kampprogram, men de har slet ikke samme bredde i truppen, og derfor lider de endnu mere af den engelske juleperiode.

De har endda mødt nogle af Premier Leagues bedste hold, og de har underligt nok ikke fået mange point ud af det. Burnley har været oppe imod Tottenham, Manchester United, Huddersfield og Liverpool, og det har kastet 2 point af sig, hvilket ikke engang er så ringe igen.

Burnley har haft succes med at stå meget lavt på banen med en kompakt defensiv, og de kommer de med garanti også til at gøre på Etihad Stadium, men spørgsmålet er om de kan stå imod 90 minutters Manchester City-pres.

Selvom Manchester City har været suveræne i Premier League, så har de ikke haft lidt problemer i Carabao Cuppen, hvor de også har sparet profilerne. De har mødt Wolverhampton og Leicester, og begge kampe endte uafgjort, hvorefter City er gået videre efter straffesparkskonkurrence.

City vandt 3-0 sidst Burnley besøgte byen

For omkring to måneder siden var Sean Dyches mandskab på besøg på Etihad Stadium, og det skal spillerne forsøge at glemme.

Der var nemlig stor klasseforskel på de to mandskaber, og City vandt fortjent kampen 3-0. Sergio Aguero åbnede til 1-0 på straffespark, mens Nicolas Otamendi og Leroy Sane lukkede kampen i anden halvleg.

Senest Burnley-sejr over City var tilbage i 2015, hvor de vandt 1-0 hjemme på Turf Moor, men City er blevet væsentligt bedre siden da.

Odds på Manchester City – Burnley

Hvis du alligevel har tænkt dig at bruge lørdagen på at se FA Cup-fodbold, så kan du også overveje et lille spil på kampen. Manchester City er selvfølgelig klare favoritter til at vinde kampen, og oddset er ikke videre fristende. Du får følgende odds hos bet365 (05/01 – 12.30):

  • Manchester City: 1.18
  • Uafgjort: 8.50
  • Burnley: 17.00

Hvornår spilles Manchester City – Burnley?

Manchester City – Burnley spilles lørdag den 6. januar kl. 16.00.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.