FA Cup: Optakt til Manchester United – Derby County

Læs vores optakt til FA Cup-kampen mellem Manchester United og Derby County, find odds, og se kampen på live stream.

Sådan ser du FA Cup: Manchester United – Derby County live stream

Du kan live streame FA Cup-kampen mellem Manchester United og Derby County direkte hos bet365.

United vil rotere imod Derby

Traditionen tro starter Premier League-holdenes FA Cup-kampagne i starten af januar, og den kommer lige efter det hårde juleprogram. Jose Mourinho har, ligesom Pep Guardiola og Arsene Wenger, været ude og kritisere programlægningen, da han mener, at andre hold havde et bedre juleprogram end Manchester United.

The Red Devils har spillet fem kampe mellem den 20. december og 1. januar, og FA Cup-mødet med Derby County bliver dermed deres sjette kamp på 16 dage. Derfor giver det fin mening at rotere på holdet for ikke at slide profilerne op.

Det står allerede klart, at David De Gea får en pause, og han bliver erstattet af Sergio Romero. Romelu Lukaku har siddet ude siden, at han blev båret fra banen imod Southampton, men han er klar til at starte igen.

Marouane Fellaini er ligeledes klar igen, og han kunne sagtens få en rolle imod Derby. Derudover kunne man forestille sig, at formstærke Jesse Lingard får sig en pause efter, at han har spillet rigtigt mange minutter henover julen.

Der er ingen tvivl om, at United ikke stiller i absolut stærkeste opstilling, men med deres budget, så bør man også forvente, at deres reserver er i stand til at slå Derby County hjemme på Old Trafford.

Derby på vej til Premier League

Det er ikke meget man har hørt om Derby County siden nedrykningen fra Premier League i 2008. De hentede utroligt nok kun en sejr og 11 point, hvilket er Premier League-historiens dårligste sæson. I de følgende år lå de i bunden af Championship, men noget tyder på, at de er på vej tilbage til toppen af engelsk fodbold.

Derby er endt på femte- og niendepladsen i de to sidste sæsoner, og de ligger i øjeblikket på andenpladsen i Championship. Der resterer dog stadig 20 kampe, og med kun to point ned til tredjepladsen, som skal spille playoff, så kan alt stadig ske.

De har masser af Premier League-erfaring i truppen, og de kan blandt andre stille emd spillere som Tom Huddlestone, Joe Ledley, Curtis Davies og topscorer Matej Vydra.

Gentagelse af kamp fra 2016

Manchester United og Derby County mødte også hinanden i FA Cuppen i 2016. Dengang havde Derby County hjemmebanefordelen, men United vandt alligevel kampen 3-1.

Uniteds mål blev sat ind af Wayne Rooney, Daley Blind og Juan Mata. Selvom United har handlet flittigt i de seneste par vinduer, så er det stadig masser af gengangere fra holdet i 2016.

De to hold var også oppe imod hinanden i Carling Cuppen i 2009, og dengang formåede Derby faktisk at vinde hjemmekampen med 1-0, mens de dog tabte udekampen med 4-2.

Odds på Manchester United – Derby County

Der er ingen tvivl om, at Manchester Untied er klare favoritter til at besejre Derby County hjemme på Old Trafford, men det forventer bookmakerne naturligvis også. Selvom de bør vinde kampen, så det er tvivlsomt, om der er værdi i oddset. Du får følgende odds hos bet365 på kampen (05/01 – 10.30):

  • Manchester United: 1.25
  • Uafgjort: 6.00
  • Derby County: 16.00

Hvornår spilles Manchester United – Derby County?

Manchester United – Derby County spilles fredag den 5. januar kl. 21.00.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.