Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 22 dec, 2020

Quiz: Hvem har spillet landskampe for Danmark i 2020?

landsholdsspillere i 2020

I denne quiz skal du forsøge at gætte, hvor mange spillere, der har været i aktion på det danske A-landshold i løbet af 2020.

Fodbold Quiz: Hvem har spillet landskampe for Danmark i 2020?

Et meget speciel år er ved at være slut. For Kasper Hjulmands A-landshold sluttede det allerede for en måned siden, da Danmark tabte 4-2 imod Belgien i Nations League.

Året skulle have budt på EM-kampe et i fyldt Parken, men i stedet har vi måtte nøjes med seks Nations League-kampe og en enkelt ubetydelig testkamp imod Sverige.

Netop den kamp imod Sverige er grunden til, at Kasper Hjulmand har benyttet hele 36 spillere. Europa var lukket fuldstændigt ned, hvilket gjorde det svært at flyve alle vores stjerne hjem til København for at spille en testkamp imod Sverige.

Løsningen på det var selvfølgelig at udtage en masse Superliga-spillere. Nogle af de spillere fik sågar en debut, og nu skal du forsøge at gætte så mange landsholdsspillere, der har været på banen i 2020 her:

Du får 10 minutter, og bliver kun oplyst om antallet af landskampe – både i alt og i 2020. Det er nok at nævne en spillers efternavn.

Test din viden her:

Du har nok ikke de store problemer med at gætte de sædvanlige spillere, som har rundet 100 landskampe for Danmark.

Det er derimod sværere at huske på, hvilke Superliga-spillere, som blev hevet ind i sidste øjeblik.

Det kræver nok en ualmindelig hukommelse at huske samtlige 36 spillere.

Hvis du kan lide at quizze om fodbold, så har vi en masse fodbold quizzer her.

Vidste du at du kan se alle landskampe online?

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2447 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.