landsholdsspillere i 2020

Kasper Hjulmand brugte hele 36 forskellige spillere på Danmarks landshold i løbet af kun syv landskampe i 2020. Hvor mange af landsholdsspillerne kan du gætte? Prøv quizzen her!

I denne quiz skal du forsøge at gætte, hvor mange spillere, der har været i aktion på det danske A-landshold i løbet af 2020.

Fodbold Quiz: Hvem har spillet landskampe for Danmark i 2020?

Et meget speciel år er ved at være slut. For Kasper Hjulmands A-landshold sluttede det allerede for en måned siden, da Danmark tabte 4-2 imod Belgien i Nations League.

Året skulle have budt på EM-kampe et i fyldt Parken, men i stedet har vi måtte nøjes med seks Nations League-kampe og en enkelt ubetydelig testkamp imod Sverige.

Netop den kamp imod Sverige er grunden til, at Kasper Hjulmand har benyttet hele 36 spillere. Europa var lukket fuldstændigt ned, hvilket gjorde det svært at flyve alle vores stjerne hjem til København for at spille en testkamp imod Sverige.

Løsningen på det var selvfølgelig at udtage en masse Superliga-spillere. Nogle af de spillere fik sågar en debut, og nu skal du forsøge at gætte så mange landsholdsspillere, der har været på banen i 2020 her:

Du får 10 minutter, og bliver kun oplyst om antallet af landskampe – både i alt og i 2020. Det er nok at nævne en spillers efternavn.

Test din viden her:

Du har nok ikke de store problemer med at gætte de sædvanlige spillere, som har rundet 100 landskampe for Danmark.

Det er derimod sværere at huske på, hvilke Superliga-spillere, som blev hevet ind i sidste øjeblik.

Det kræver nok en ualmindelig hukommelse at huske samtlige 36 spillere. 

Hvis du kan lide at quizze om fodbold, så har vi en masse fodbold quizzer her.

Vidste du at du kan se alle landskampe online?

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.