andreas cornelius parma

Andreas Cornelius scorede sit andet hattrick i Serie A for Parma tirsdag aften, men hvor mange danskere har egentlig scoret i den bedste italienske række gennem tiderne? Prøv vores quiz her!

Det er blevet tid til at teste din viden om danske målscorere i Serie A igennem tiderne. Det skyldes, at Andreas Cornelius netop har scoret et flot hattrick i den bedste italienske række ligesom han gjorde tilbage i oktober.

Serie A Quiz: Alle danske målscorere i Serie A

Foruden Cornelius, så skal vi hele 55 år tilbage for at finde den seneste dansker, der har lavet et hattrick i den bedste italienske række.

Den seneste dansker, der prøvede dette, var Harald Nielsen, der var en stor stjerne i Bologna.

Siden har vi haft en del danske profiler i Serie A igennem, men hvor mange målscorere kan du gætte?

Du bliver oplyst om, hvor mange kampe og mål, den givne spiller har opnået i Serie A. Derudover bliver det nævnt, hvilke klubber, spilleren har scoret for.

En spiller kan altså sagtens have spillet en masse kampe i Serie A, men hvis han ikke har scoret for klubben, så bliver den ikke nævnt.

Spillere markeret med * er fortsat aktive, men ikke nødvendigvis i en Serie A-klub.

Mens du med garanti kan nævne nogle af de helt store stjerner, så er det tæt på umuligt at kunne huske samtlige 42 spillere.

Modsat rækker som Superligaen og Premier League, som blev restruktureret i 1992, så blev Serie A allerede oprettet i 1898.

Derfor har der selvfølgelig været et hav af danske spillere, men relativt få har formået at gøre sig gældende som faste målscorere.

Du har 10 minutter til at gætte de 42 danske Serie A-målscorere!

Data er i øvrigt fra Transfermarkt, og benyttet den 24. juni 2020.

Vi har i øjeblikket 12 spillere på kontrakt i Serie A-klubber. Den største profil er selvfølgelig Christian Eriksen, som egentlig gør det flot.

Han har dog fortsat sit første Serie A-mål til gode, men mon ikke, det er et spørgsmål om tid før han sender bolden i kassen.

Kigger man på nærmere på, hvilke spillere, der har opnået to hattricks i Serie A-historien, så er Andreas Cornelius kommet i flot selskab.

Han har nu lavet lige så mange hattricks som eksempelvis Andriy Shevchenko, Adriano, Kaká, Jürgen Klinsmann, Oliver Bierhoff og Alberto Gilardino, hvilket er ganske imponerende af danskeren.

Man må håbe, at han kan holde sig fri fra skader, for så kan det blive rigtigt stærkt.

Hvis du kan lide at teste din viden om fodbold, så har vi en lang række fodbold-quizzer til dig her.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.