Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 23 jan, 2018

Danmark og Makedonien mødes ved EM: Se Herrelandsholdet i aktion!

Læs vores optakt til EM-håndboldlandskampen mellem Danmark og Makedonien, find odds, og se kampen på live stream.

Sådan live streamer du Danmark – Makedonien

Du kan live streame håndboldkampen mellem Danmark og Makedonien direkte hos bet365.

Danmark har klar fordel af kampprogrammet

Onsdag aften går det løs, når det danske herrelandshold møder Makedonien under EM-slutrunden i håndbold. Det gælder den sidste kamp i mellemrunden, og det ser godt ud for de danske medaljemuligheder.

Vi er milimeter fra at sikre os vores plads i semifinalen, og hvis vi får point imod Makedonien, så er det helt sikkert, at Danmark ender blandt de sidste fire.

Som det også var tilfældet under EM for to år siden, så er der bøvl omkring kampprogrammet. Makedonien endte på førstepladsen i deres gruppe, og af mærkværdige årsager betyder det, at de skal spille to kampe på under 24 timer, mens Danmark har haft to hviledage til at forberede sig på kampen.

For to år siden var Danmark i samme situation, og det havde givetvis indflydelse på, at vi røg ud dengang. Selvom det ikke er fair, så kan vi håbe på, at det er til vores fordel denne gang.

Den danske højrefjøj Hans Lindberg har selv udtalt, at det er højt uretfærdigt, og man kan kun give ham ret.

– Det er unfair. Makedonien kommer til at have 23 timer til at forberede sig til at spille kamp mod os. Jeg forstår ikke, at man ikke har lavet det om. Det er vildt, at man kan slutte som 1’er i sin gruppe, og så løbe ind i sådan et scenarie, siger Hans Lindberg.

Makedonien må undvære stjerne

Makedonien har gjort det fint ved denne EM-slutrunde, men nu må de undvære deres helt store stjerne, Kiril Lazarov. Den 37-årige højre back blev skadet i Makedoniens nederlag imod Spanien, og han er nu meldt ude i den resterende del af turneringen.

Han var været den klart vigtigste spiller for Makedoniens landshold i de seneste mange år, og han har scoret over 1200 mål for dem.

I 2015 blev Lazarov den første spiller nogensinde, der har scoret 1000 mål i Champions League, og han vandt samtidig turnerningen sammen med sit klubhold, Barcelona.

Danmark har overtaget imod Makedonien

Når man kigger i historiebøgerne, så er der gode nyheder for de danske håndboldfans. Vi har mødt Makedonien fire gange på herresiden, og det er blevet til fire danske sejre.

Det seneste møde var ved EM-slutrunden for fire år siden, hvor Danmark vandt 29-21.

Det er ikke fordi, at det danske landshold har spillet en fantastisk slutrunde, men der er mange gode tegn, og hvis vi får Mikkel Hansen og Niklas Landin i gang, så ser det virkelig godt ud.

Kom så Danmark!

Odds på Danmark – Makedonien

Hvis du alligevel har tænkt dig at se håndboldlandskampen, så kan du også overveje et spil på kampen. De danske drenge er vurderet til at være store favoritter, og du får i skrivende stund følgende odds hos bet365:

Odds er fra 23/01 – 13.30

  • Danmark: 1.11
  • Uafgjort: 18.00
  • Makedonien: 9.50

Det minder umiddelbart lidt om vurderingen imod Tjekkiet, hvor det danske landshold skuffede fælt. Vi vil ikke anbefale nogen at spille på Danmark til 1.11, men uafgjort til odds 18.00 kan sagtens få en mindre skilling.

Hvornår spilles Danmark – Montenegro?

Danmark – Makedonien spilles onsdag den 24. januar kl. 18.15.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.