Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 21 jan, 2018

Danmark og Tyskland mødes ved EM i håndbold!

Læs vores optakt til EM-håndboldkampen mellem Danmark og Tyskland, find odds, og se kampen på live stream.

Sådan live streamer du Danmark – Tyskland

Du kan live streame søndagens EM-håndboldkamp mellem Danmark og Tyskland direkte hos bet365. Du skal blot oprette en konto, og indsætte penge på din konto, og så kan du se samtlige kampe under EM i håndbold 2018.

Derudover kan du se alverdens fodboldkampe fra Serie A, Bundesligaen, La Liga og meget, meget mere.

Opret dig hos bet365 her.

Danmark og Tyskland dyster om førstepladsen

Der er topkamp mellemrundegruppe 2. Danmark ligger på førstepladsen, mens tyskerne ligger på andenpladsen, og begge hold har fire point før søndagens kamp.

Danmark kom svingende fra start under EM-slutrunden, men de seneste par kampe har været lovende, og der er grund til at være optimistisk før de afgørende par kampe.

Vi er kommet os over det skuffende nederlag imod Tjekkiet, men vi har taget revanche imod Spanien og senest Slovenien, som begge blev besejret sikkert.

Vores store stjerne, Mikkel Hansen, har fortsat ikke leveret det spil, som vi ved han kan, men han har fortsat muligheden for at stemple ind i turneringen.

Niklas Landin kom i gang

En anden profil, som kom dårligt fra start under EM, er Niklas Landin. Han pillede ikke ret meget i målet under de indledende kampe, og derfor har andenmålmand Jannick Green fået chancen, og den greb han.

Han stod faktisk så godt, at landstræner Nikolaj Jacobsen ikke fandt nogen grund til at sætte Landin tilbage i målet.

Det ændrede sig dog under fredagens kamp imod Slovenien, hvor Landin kom i gang. Han leverede flere store redninger, og det er meget vigtigt for Danmarks medaljechancer, at vi får gang i den stærke målmand.

Danmark kan kvalificere sig til semifinalen med sejr

Man skal have gang i den helt store lommeregner, hvis man skal opstille scenarierne under EM-slutrunden. Danmark kan faktisk kvalificere sig til semifinalerne, hvis de formår at slå Tyskland, men vi har dog brug for hjælp i de andre kampe.

Det betyder nødvendigvis ikke ret meget, for Danmark skal egentlig blot fokusere på at vinde deres kamp.

Senere på aftenen støder Makedonien og Spanien sammen, og det er blandt disse fire hold, at vi formentlig skal finde de to hold i semifinalerne. Makedonerne har fortsat ikke tabt en kamp, og de kan overhale Danmark og Tyskland med en sejr.

Dermed ville der blive lagt op til den helt store finale, når Danmark og Makedonien mødes onsdag aften. Vi har stadig meget gode muligheder for at kvalificere os til semifinalen, men det ville være en kæmpe fordel at ende på førstepladsen i gruppen for dermed ikke at møde førstepladsen fra den anden gruppe, hvilket må formodes at blive Frankrig.

Odds på Danmark – Tyskland

Du kan selvfølgelig lave et lille spil på aftenens håndboldlandskamp. Du får i skrivende stund disse odds hos bet365 (21/01 – 17.15).

  • Danmark: 1.65
  • Uafgjort: 8.50
  • Tyskland: 3.00

Hvornår spiller Danmark – Tyskland?

Danmark – Tyskland spilles søndag den 21. januar kl. 18.15.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2447 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.