Danmark skal besejre Spanien ved EM!

Læs vores optakt til håndboldlandskampen mellem Danmark og Spanien, find odds, og live stream kampen direkte.

Sådan live streamer du håndbold-landskampen Danmark – Spanien

Du kan live streame onsdagens landskamp mellem Danmark og Spanien direkte på live stream hos bet365. Opret en bruger, indsæt penge, og så kan du se så meget sport på live streaming, som du vil.

Danmark skal slå Spanien

Sagen er klar for det danske herrelandshold i håndbold. Vi skal vinde onsdagens landskamp imod Spanien, hvis vi vil have muligheden for at tage fire point med over i mellemrunden.

Mandag aften tabte vi meget overraskende imod Tjekkiet, og derfor har vi lagt pres på os selv før den tredje og sidste indledende gruppekamp.

Spanien topper i øjeblikket gruppen med fire point efter deres sejre over Ungarn og Tjekkiet. Danmark og Tjekkiet ligger begge på to point, mens Ungarn endnu ikke har hentet point ved EM i håndbold 2018.

Selvom det kræver hjælp fra Ungarn, så er det fortsat muligt for Danmark at tage de maksimale fire point med over i mellemrunden.

Ungarn skal hjælpe Danmark

Det kræver nemlig hjælp fra Ungarn, som vi selv slog med 32-25 i vores åbningskamp. 18.15 onsdag aften mødes Ungarn og Spanien, og vi skal bruge en sejr til Ungarn. Hvis vi samtidig selv formår at slå Spanien, så tager vi fire point med over i mellemrunden.

Selvom Tjekkiet formåede at slå Danmark, så er de stadig store underdogs imod Ungarn. Tjekkerne er blandt de dårligste hold ved slutrunden, og det siger meget om, hvor skuffende vores nederlag var.

Vi har dog før spillet dårligt i de indledende gruppekampe for så at vinde mesterskabet senere. Vi kan håbe på, at Mikkel Hansen og de andre profiler hæver niveauet, for det har ikke været godt.

Nikolaj Jacobsen har skiftet i truppen

Landstræner Nikolaj Jacobsen har valgt at udskifte en spiller i truppen. Stregspiller Anders Zachariassen er blevet pillet ud, mens højreback Peter Balling er blevet inkluderet.

Assistenttræner Henrik Kronborg udtaler følgende omkring de taktiske tanker bag udskiftningen:

– Hvis vi møder Spaniens 5-1-forsvar, så har vi brug for en lidt anden rytme, end vi har haft de seneste kamp, og derfor falder udskiftningen nu her.

– Ny energi har man aldrig brug for, og Peter kommer med en masse fart og speed i sit spil, som vi sikkert kan få brug for. Men det er også primært over for Spaniens aggressive 5-1-forsvar, at en højrehåndet højreback kan blive lukket lidt inde, og der kan det være lidt lettere at spille med en venstrehåndet bagspiller, så der er også taktiske årsager, siger Kronborg til TV2.

TV2 Sports ekspert, Daniel Svensson, er ikke overrasket.

– Jeg synes ikke som sådan, at det er overraskende. Det er udelukkende taktisk for at få noget mere findespil ind på højreback. Han kan gå ud af i banen, hvor Balling er rigtigt skarp. Peter Balling er hurtigere på fødderne end de tre spaniere, der normalt dækker den back, siger han til TV2.

Peter Balling er 27 år gammel, og spiller til dagligt i Team Tvis Holstebro.

Odds på Danmark – Spanien

Du kan selvfølgelig oddse på håndboldlandskampen mellem Danmark og Spanien. Der forventes en tæt kamp, hvor vi dog er favoritter. Du får følgende odds hos bet365:

Odds er fra 17/01 – 09.45

  • Danmark: 1.70
  • Uafgjort: 8.50
  • Spanien: 2.80

Hvornår spilles Danmark – Spanien?

Danmark – Spanien spilles onsdag den 17. januar kl. 20.30.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2517 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.