VM Håndbold 2019: Skæbnekamp imod Sverige!

håndbold vm 2019 stream

I vores optakt til VM-håndboldkampen Danmark – Sverige finder du live streaming, odds, seneste resultater og meget mere.

Danmark – Sverige: Live Stream VM-håndbold online

Håndboldkampen mellem Danmark og Sverige kan live streames online hos bet365.

Vil du streame Danmark – Sverige? Gør det på Bet365!

Indbetal penge til at spille med for at se håndboldkampen direkte!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

Danmark spillede ringe kamp sidst

Mandag aften spillede Danmark den næstsidste mellemrundekamp imod Egypten. Vi var på forhånd store favoritter, og der var lagt op til endnu en håndboldfest i Herning, men det blev aldrig rigtigt sjovt.

Efter en lige start i det første kvarters tid, så tog Danmark føringen. Der stod dog kun 9-7 ved pausen, så det var en af de dårligste danske halvlege under hele VM-slutrunden.

Det blev en smule bedre i anden halvleg, og Danmark vandt kampen 26-20.

Det ændrer dog ikke på, at langt de fleste af vores profiler ikke leverede. Niklas Landin havde endnu en off-day i målet ligesom, at de fleste bagspillere ikke kunne få det til at fungere.

Mikkel Hansen lavede nogle flotte og vigtige mål, men foldede sig aldrig for alvor ud, og han missede derudover også nogle straffekast.

Sverige tabte fortjent imod Norge

Sverige var i aktion nogle timer forinden imod den tredje semifinalekandidat fra Norge. Det lignede på forhånd en meget lige kamp, men Sverige fandt ikke deres vanlige niveau.

Efter en lige start, så begyndte Norge så småt at stikke af i midten af første halvleg, og sejren var aldrig rigtigt i fare.

Man kunne tydeligt mærke på spillerne, at det var absolut sidste udkald for Norge, mens Sverige havde en chance mere i onsdagens kamp imod Danmark, hvor de dog er klare underdogs.

Kampen endte 30-27, men det var aldrig rigtigt en lige kamp.

Med mandagens resultater, så er der lagt op til en meget dramatisk kamp om semifinalepladserne.

Danmark kan tåle nederlag til Sverige

Klokken 18 mødes Norge og Ungarn i en kamp, som Norge forventes at vinde klart. Sker det, så kommer Norge op på siden af Danmark med otte point, og så er der pres på Sverige.

Sverige skal mindst vinde med seks mål imod Danmark for at have en bedre målscore og det samme pointantal.

Det vil altså sige, at Danmark kan tåle at tabe kampen med fem kasser, og med al respekt for Sverige, så må det simpelthen ikke ske, at Danmark kommer i problemer.

Det har været kendetegnende for Danmarks VM-slutrunde, at de danske profiler som Niklas Landin og Mikkel Hansen leverer deres ypperste, når der er noget på spil.

Danmark skal revanchere nederlag imod Sverige

Foruden den altafgørende semifinaleplads, så har Danmark også et regnskab, der skal gøres op imod Sverige.

Danmark og Sverige mødte hinanden i semfinalen ved EM i håndbold sidste år. Danmark var på forhånd regnet som favoritter, og på papiret havde vi det stærkeste hold, men det endte 28-28 efter den ordinære spilletid.

Dramaet fortsatte i den forlængede spilletid, men Sverige vandt 35-34 efter en vanvittig afslutning.

Det var ekstremt skuffende for Danmark, og nu skal der i den grad tages hævn. Det bør vi have gode muligheder for hjemme i Jyske Bank Boxen i Herning, hvor der venter massiv støtte fra omkring 15.000 tilskuere.

Danmark – Sverige: Odds

Danmark er da også vurderet som favoritter til kampen imod Sverige. Du kan få følgende odds på Danmark – Sverige hos bet365 (fra 22/01 – 10.00):

  • Danmark: 1.50
  • Uafgjort: 8.50
  • Sverige: 3.60

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.