VM Håndbold 2019: Optakt og live stream til Danmark – Tyskland

danmark flag

I vores optakt til VM-kampen i håndbold mellem Danmark og Tyskland giver vi dig både odds bonus, live streaming og meget andet.

Sådan live streamer du Danmark – Tyskland

Håndboldlandskampen mellem Danmark og Tyskland kan live streames hos bet365. Det kræver blot, at du opretter en konto, og indsætter penge.

Herefter kan du live streame tusindevis af forskellige kampe i både fodbold, håndbold, tennis og meget andet.

Live stream Danmark – Tyskland her!

Danmark har fået en lidt sløv start på VM i håndbold

Danmark har spillet to kampe ved VM i håndbold 2019, som afholdes i Japan. Vi startede imod en overkommelig modstander i form af Australien, hvor vi uden problemer vandt 37-12.

På trods af den store sejr, så kan man ikke konkludere noget som helst om vores nuværende niveau, da Australien simpelthen er for dårligt et hold.

Dagen efter kom vi op imod en væsentligt stærkere modstander, Sydkorea. Her blev de danske kvinder presset, og vi var faktisk bagud i store dele af kampen. Kampen endte 26-26, hvilket Danmark egentlig ikke kan være ret tilfredse med.

Danmark er tæt på mellemrunden med sejr imod Tyskland

På trods af pointtabet imod Sydkorea, så har Danmark fortsat fine muligheder for at gå videre til mellemrunden.

Vinder vi kampen imod Tyskland, så kommer vi op på fem point efter tre kampe, og overhaler dermed Tyskland, som har fire point efter to sejre i de første to kampe.

Tyskland startede med at slå Brasilien med 30-24, hvorefter de vandt 34-8 imod Australien.

Tyskland fokuserer på forsvaret

Tyskland har haft fokus på deres forsvar før kampen imod Danmark. De mener nemlig, at danskernes største styrke er deres 1-mod-1-spil, så de vil stå stærkt kollektivt.

– Nøglen til at slå Danmark ligger i forsvaret. Hvis vi står godt defensivt, og er effektive i kontraløbene, har vi en god chance for at vinde, siger Tysklands landstræner, Henk Hroener, til TV2 Sport.

Tyske Emily Bölk uddyber, hvad tyskerne har tænkt sig at gøre imod Danmark.

– Jeg tror, det bliver en virkelig hård kamp. Danmark er et ungt hold, der spiller virkelig hårdt forsvarsspil. Og så har de et højt tempo, når de løber kontra. Så jeg er virkelig spændt, men jeg tror og håber, at vi slår Danmark.

Danmark – Tyskland: Odds på VM-håndbold

Hvis du skal se landskampen mellem Danmark og Tyskland, så kan du også spille på den.

Du kan få følgende odds på Danmark – Tyskland hos bet365:

  • Danmark: 1.57
  • Uafgjort: 8.00
  • Tyskland: 3.20

Odds er fra 03/12 – 11.33, og kan ændre sig.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.