Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 19 jan, 2018

EM-Håndbold 2018: Danmark møder Slovenien i mellemrunden

Læs vores optakt til EM-håndboldkampen mellem Danmark og Slovenien, find odds, og live stream kampen direkte på nettet.

Hvordan live streamer man Danmark – Slovenien?

Du kan live streame håndboldkampen mellem Danmark og Slovenien direkte hos bet365. Det kræver blot, at du opretter en konto, og indsætter penge. Herefter vil du have adgang til samtlige live streaming events hos bet365, og det gælder både topfodbold, tennis, håndbold og meget mere. Opret dig her!

Danmark har overtaget imod Slovenien

Fredag aften indleder det danske håndboldlandshold mellemrunden, når de møder Slovenien. Efter en noget blandet oplevelse i det indledende gruppespil er det nu alvorens time for Danmark.

Danmarks Gruppe D er blevet parret med Gruppe C, og derfor skal vi møde Slovenien, Tyskland og Makedonien. Først gælder det Slovenien, som vi har fået gode resultater imod over de senere år.

Danmark og Slovenien har mødt hinanden 10 gange siden 2003, og Danmark har vundet hele otte af disse kampe. En enkelt gang blev det uafgjort, mens Slovenien vandt en venskabskamp med 22-21 i 2016.

Det danske hold har svinget meget i niveau, men kigger man tilbage på de seneste slutrunder, så plejer vi ikke at lægge ud med et brag.

Vi lagde ud med en fin sejr over Ungarn, men siden fulgte det meget skuffende nederlag imod Tjekkiet, hvor vi var chokerende dårlige.

Landsholdet viste moral imod Spanien

I onsdags mødte vi så Spanien i den afgørende gruppekamp, og det var en fin kamp af det danske håndboldlandshold. Ligesom det var tilfældet i de andre to gruppekampe, så havde det danske landshold et mindre forspring igennem hele kampen, men vi havde problemer med at skabe et hul.

De etablerede spillere på holdet havde endnu en gang en dårlig dag, men heldigvis hev landstræner Nikolaj Jacobsen en kanin op af hatten.

Peter Balling, som ikke har nogen stor landsholdskarriere bag sig, var tænkt som en joker, og det må man sige, at han var.

Højrebacken var super dynamisk, og han havde ikke de store problemer med at komme frem til chancer. Han havde samtidig succes med at ramme kassen, og det blev til otte scoringer på 11 forsøg for Balling.

Danmark vandt kampen imod Spanien med 25-22, og tager dermed to point med til mellemrunden.

Vi har stor fordel af kampprogrammet

Ligesom det var tilfældet for to år siden ved den seneste EM-slutrunde, så er der endnu en gang meget fokus på kampprogrammet. Faktisk har Danmark fået en kæmpe fordel, fordi vi endte på andenpladsen.

Vi har sammenlagt fire hviledage imellem vores tre mellemrundekampe, men det gælder ikke, Spanien og Makedonien, som vandt deres grupper.

De skal derimod spille tre kampe på fire dage, og det giver utvivlsomt en fordel til det danske landshold, som normalt også bliver bedre, som slutrunderne skrider frem.

Odds på Danmark – Slovenien

Danmark bliver vurderet som favoritter til fredagens landskamp. Der er ingen tvivl om, at vi har et bedre landshold end Slovenien, men vi har dog vist tegn på ustabilitet. Det ville være meget skuffende, hvis ikke vi vinder.

Odds er fra 19/01 – 10.50

  • Danmark: 1.27
  • Uafgjort: 11.00
  • Slovenien: 5.50

Hvornår spilles Danmark – Slovenien?

Danmark – Slovenien spilles fredag den 19. januar kl. 20.30.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.