Håndbold-VM: Se Danmark – Rusland

Læs vores optakt til VM-håndboldkampen mellem Danmark og Rusland, find odds, og se kampen direkte via live stream på nettet.

Sådan ser du Danmark – Rusland via live stream

Du kan se håndboldlandskampen mellem Danmark og Rusland på live stream hos bet365. Opret en konto hos bet365, indsæt mindst 50 kroner, og så har du adgang til samtlige kampe fra VM-slutrunden i håndbold.

Derudover kan du også live streame fodbold fra en lang række af de bedste fodboldligaer i Europa. Det drejer sig blandt andet om La Liga, Bundesligaen og Serie A. Opret en konto i dag!

Danmark fik fin sejr over Brasilien

Danmark var pisket til at vinde kampen imod Brasilien, hvis de vil vinde den indledende pulje, og det formåede de danske håndboldkvinder.

Det skulle dog blive en meget tæt kamp, og det stod 13-13 ved pausen. Danskerne fik dog et overtag i slutfasen, og de vandt fortjent 22-20.

Særligt Stine Jørgensen spillede en fantastisk kamp, og hun lavede hele ni mål, hvorfor hun også blev kampens topscorer. Det krævede dog 19 forsøg at score kasserne, og hun var også skyld i en del fejl.

Katrhine Heimdal fik et mindre gennembrud på det danske landshold med den fremragende præstation. Hun leverede en stor kamp, og det bliver spændende at se om hun kan holde niveauet i kampen imod Rusland.

Russerne har vundet alle kampe

Det bliver bestemt ikke en nem kamp imod Rusland. Russerne er nok VM-slutrundens næstbedste hold efter de norske favoritter, og vi har generelt haft det svært de sidste par gange, vi har mødt dem.

Tidligere på året mødte vi Rusland i Golden League, og det blev til et nederlag på 34-30. Vi havde også problemer, da vi spillede imod Rusland ved EM-slutrunden i 2016, hvor vi dog klarede at spille uafgjort 26-26.

Rusland har fået en fremragende start på årets VM-slutrunde med fire sejre i fire kampe. De har hentet sikre sejr imod Tunesien, Montenegro og Brasilien, men de havde en smule problemer imod Japan, som de slog med 29-28.

Danmark vinder gruppen med sejr

Før den sidste kamp i den indledende gruppe ligger Danmark på andenpladsen med seks point, mens Rusland topper puljen med 8 point.

Vi er dermed tvunget til at vinde kampen, hvis vi vil ende øverst i gruppen, og dermed få en lettere lodtrækning i mellemrunden. Vinder vi kampen, kommer vi op på otte point, og da indbyrdes opgør tæller før målscore, så vil vi vinde gruppen.

Danmark er i Gruppe C, og den bliver parret med Gruppe D i mellemrunden. Tyskland fører i øjeblikket den pulje med syv point, mens Serbien har seks point. Alt i alt, så er det nogle overkommelige modstandere, som vi møder i mellemrunden, og vi skal være glade for at undgå Norge.

Odds på Danmark – Rusland

Russerne er klare favoritter til at vinde kampen, hvis man spørger bookmakerne. Du kan få følgende odds hos bet365:

  • Danmark: 4.75
  • Uafgjort: 10.00
  • Rusland: 1.32

Hvornår spilles Danmark – Rusland?

Danmark – Rusland spilles fredag den 8. december kl. 20.30.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2505 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.