Håndbold-VM: Se Danmark – Tunesien på nettet

Læs vores optakt til VM-håndboldkampen Danmark – Tunesien, find odds, og se kampen direkte via live stream.

Sådan ser du Danmark – Tunesien via live stream på nettet

Håndboldlandskampen mellem Danmark og Tunesien kan ses på live stream hos bet365. Opret dig hos verdens bedste bookmaker, indsæt mindst 50 kroner, og så har du adgang til samtlige kampe fra VM-slutrunden, så du kan se håndbold på nettet via din mobil, tablet eller computer. Opret dig her!

Foruden at kunne se VM-håndbold, så kan du også se alle kampene fra nogle af verdens bedste fodboldligaer som La Liga, Bundesligaen og Serie A.

Danmark er storfavoritter imod Tunesien

De danske håndboldkvinder er længder bedre end Tunesien og alt andet end en stor sejr vil være uacceptabelt. Tuneserne har spillet to kampe ved årets slutrunde, og de har tabt begge.

I den første kamp mødte de Rusland, og det blev til et grimt nederlag på 36-16. Søndag var Tunesien oppe imod Brasilien, og det blev en overraskende tæt kamp.

Tunesien var faktisk foran i store dele af kampen, og der skulle gå 54 minutter før Brasilien kom foran. Tunesien førte 13-10 ved pausen, men Brasilien endte med at vinde kampen 23-22.

Danmark kom sløjt fra start med et nederlag imod Montenegro, og de håndboldkvinderne har derfor en smule pres på, så der skal klart hentes en stor sejr imod Tunesien.

Danmark kom i gang igen imod Japan

I søndags skulle de så revanchere åbningsnederlaget imod Montenegro i kampen imod Japan. Der var en helt anden tænding hos de danske kvinder og ikke mindst hos landstræner Klavs Bruun Jørgensen.

Danmark lagde ud med at tage målmanden med op i angrebsfasen således, at de spillede syv imod seks. De havde anderledes nemt ved at kreere chancer, og samtidigt stod forsvaret også bedre, så de fik masser af kontrachancer.

Efter en overlegen første halvleg var stillingen 15-6 til Danmark, og da var kampen reelt afgjort. Det endte med en flot 32-18-sejr til de dansk håndboldkvinder.

Tuneserne spiller med dansk komikers ansigt på maven

Tunesien er en lille størrelse i kvindehåndbold, og det vil man under kampen også kunne se på deres trøjer. Den danske komiker Ruben Søltoft har lavet et mindre PR-stunt ved at købe reklamepladsen med Tunesiens trøjer i kampen imod Danmark.

At en komiker er i stand til dette på egen hånd fortæller noget om tunesernes organisation, som er langt fra det, vi kender til i Danmark.

Der er ikke mange profiler hos Tunesien, men de har en enkel spiller, som de danske piger kender til. Mouna Chebbah, som er Tunesiens klart bedste spiller, har spillet syv sæsoner i den danske håndboldliga for Team Esberg og Viborg HK, og hende skal der holdes øje med.

Odds på Danmark – Tunesien

Danmark er som bekendt langt bedre end Tunesien, og det kan man selvfølgelig også se på oddsene på kampen. Danmark er så store favoritter, at bookmakerne ikke har lyst til at belønne en dansk sejr med noget odds, men du får på Danmark – Tunesien:

  • Danmark:
  • Uafgjort: 45.00
  • Tunesien: 30.00

Hvornår spilles Danmark – Tunesien?

Danmark – Tunesien spilles tirsdag den 5. december kl. 20.30.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.