VM Håndbold 2019: Optakt og live stream til Danmark – Norge

danmark

I vores optakt til VM-håndboldkampen mellem Danmark og Norge gør vi dig klogere på Danmarks muligheder i mellemrunden, odds, live streaming og meget andet.

Sådan live streamer du Danmark – Norge

Du kan se håndboldlandskampen mellem Danmark og Norge direkte med live streaming hos bet365. Ved at live streame håndbold hos bet365 kan du både se Danmark – Norge med computer, mobil og tablet.

Se Danmark – Norge her!

Danmark vandt gruppefinalen imod Frankrig

Efter vores dårlige start på VM i håndbold, så var vi tvunget til at besejre Frankrig i den sidste og afgørende gruppekamp.

Vi var på forhånd regnet som underdogs, men da kampen først gik i gang var der ikke stor forskel på de to mandskaber.

Mens offensiven ikke sprudlede, så var vores defensiv utrolig stærk. Takket være en enorm kamp af målmand Sandra Toft, så indkasserede vi kun syv mål i første halvleg.

Hun fortsatte det flotte spil i anden halvleg, men de danske spillere fik alt for mange udvisninger i slutfasen, hvilket åbnede op for Frankrig.

Danmark endte med at vinde 20-18 efter en fantastisk afslutning på kampen, men nu venter der en mindst lige så svær kamp imod Norge.

Norge er blandt de bedste hold

Selvom Frankrig er forsvarende europa- og verdensmestre i kvindehåndbold, så bliver Norge af mange regnet som det stærkeste hold i verden.

De kom relativt nemt igennem gruppefasen med sejre imod Cuba, Slovenien, Serbien og Angola, men tabte dog den seneste kamp imod Holland med 30-28.

Med sine 36 år er Heidi Løke den klart mest erfarne spiller i den norske trup, men gennemsnitsalderen er meget lav.

Hele seks af spillerne er til dagligt på kontrakt i Vipers Kristiansand, men der er også syv at finde i danske klubber.

Norge er notorisk stærke i kontrafasen, hvilket der også har været fokus på i den danske lejr.

– Det er helt sikkert deres kontraspil. De spiller utrolig hurtigt. Både første- og andenfase er sindssygt god, og så har de nogle enkelte stjerne, som vi skal have dækket rigtigt godt op, siger Trine Østergaard til TV2 Sport.

Landstræner Klavs Bruun har samme opfattelse.

– De har en dygtig målmand i Silje Solberg, som har stået godt. Og så kommer det her kontraspil, som de er enormt kendte for og virkelig skarpe på. De satser også 100 procent på det, siger landstræneren.

Odds på Danmark – Norge

Tilbud: Bonus odds

Hvis du har tænkt dig at streame håndboldlandskampen mellem Danmark og Norge, så kan du også overveje et spil på kampen.

Du kan få disse odds hos bet365:

  • Danmark: 4.00
  • Uafgjort: 9.00
  • Norge: 1.40

Odds er fra 07/12 – 21.14, og kan ændres løbende.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.