EM 2020 Håndbold: Optakt og live stream til Danmark – Rusland

se håndbold

Vil du se kvindelandsholdets EM-kamp imod Rusland? Så kan du gøre det her!

I vores optakt til håndboldkampen mellem Danmark og Rusland kan du læse mere om Danmarks muligheder til EM 2020, live streaming og meget andet.

Tilbud: De bedste betting bonusser i 2020!

Sådan ser du Danmark – Rusland: Online live streaming

Du kan se Danmark – Rusland direkte med online live streaming hos bet365. Ved at live streame håndbold hos bet365, så slipper du for dyre streaming-tjenester, og du kan endda både live streame med mobil, tablet og computer.

Se Danmark – Rusland her!

Danmark har skuffet til EM

De danske verdensmestre var på forhånd den største favorit til at vinde EM 2020. Vi har den stærkeste trup på papiret, og vi havde nærmest en hjemmebanefordel, da alle vores gruppekampe spilles i Malmø, hvor mange danskere selvfølgelig tager turen over.

Det har man dog slet ikke kunne se i Danmarks kampe. Først tabte vi skuffende imod Island, hvor defensiven var det helt store problem. Hverken Niklas Landin eller Jannick Green fik på noget tidspunkt fat, og vi tabte fortjent 31-30.

Efterfølgende skulle vi så tage revanche imod Ungarn, hvor vi også var spået til at være store favoritter.

Da kampen så første gik i gang var vi endnu engang vidne til en dårlig dansk indsats. Vi var bagud i hele kampen, men fik kontakt med kort tid igen.

Vi havde dog kæmpe problemer med at score i etablerede angreb, så det hjalp nærmest ikke, at Niklas Landin stod en flot kamp i målet.

Kampen endte uafgjort 24-24, og dermed har vi stadig håb om at gå videre til mellemrunden, men vi kan ikke selv afgøre det.

Danmark har brug for islandsk sejr

For at Danmark skal gå videre fra det indledende gruppespil, så kræver det nemlig, at Island vinder kampen imod Ungarn først.

Vinder Island deres kamp, så går de videre med maksimum point, mens Danmark så kan overhale Ungarn på andenpladsen med en sejr imod Rusland, som slet ikke har noget at spille for.

Både Island og Danmark er favoritter til at vinde deres kampe, og Island bør også være motiverede, da de tager to point med videre til mellemrunden med en sejr, og dermed øger deres chancer for at komme i semifinalen.

Danmark har stadig skadesproblemer

Danmark har været uheldige med skader og sygdom ved EM-slutrunden. Først blev Niklas Landin syg kort før åbningskampen, men han er dog heldigvis på toppen.

Rasmus Lauge sad ude med problemer, hvorfor han ikke kunne træne særligt meget op til slutrunden. Det har man i den grad kunne se på spillet, hvor han ikke har været god.

Lasse Svan og Magnus Landin har slet ikke været på banen endnu, men sidstnævnte er netop blevet udtaget til truppen til fordel for Lasse Andersson.

Det bør være en klar forstærkning, og så må vi bare håbe på, at han kan gå direkte ind, og præstere.

Se Danmark – Rusland med online live streaming onsdag den 15. januar kl. 20.30.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2517 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.