VM i håndbold 2019: Optakt, odds og live stream til Danmark – Serbien

danmark serbien

I vores optakt til håndboldlandskampen mellem Danmark og Serbien kan du læse mere om Danmarks muligheder, odds og live streaming.

Få mobil bonus odds!

Sådan live streamer du Danmark – Serbien

Du kan se håndboldlandskampen mellem Danmark og Serbien online eller i TV. Vælger du at live streame Danmark – Serbien, så kan du gøre dette på bet365, som live streamer alle håndboldkampe fra VM 2019.

Du kan både live streame håndbold online med PC, mobil og tablet.

Se Danmark – Serbien her!

Danmark går efter OL-kvalifikation

Danmark er desværre uden muligheder for at gå videre til semifinalerne ved VM i håndbold 2019. Det er selvfølgelig meget ærgerligt, men heller ikke så overraskende igen, da vi simpelthen ikke har spillet ret godt.

Få spillere kan for alvor være indsatsen bekendt, og her må man særligt fremhæve Sandra Toft, som har været verdensklasse igennem hele turneringen.

Før kampen imod Serbien ligger Danmark på femtepladsen i mellemrunden med kun tre point. Vi spillede uafgjort imod Sydkorea i den indledende gruppe, og har efterfølgende slået Holland i vores seneste kamp.

Da både Norge, Tyskland, Holland og vores kommende modstander, Serbien, er foran os, så er vi uden chancer ved VM.

Der er dog fortsat noget at spille for, da der også er OL-pladser på spil. Top fire i de to mellemrundegrupper kommer med til OL, og derfor skal Danmark simpelthen besejre Serbien for at overhale dem, og dermed stjæle deres OL-plads.

Flere af de danske spillere har gjort klart, hvor meget, det betyder for dem at komme med til OL, så motivationen fejler ingenting.

Serbien har været gode i mellemrunden

Serbien er dog ikke nogen dårlig modstander. De var på forhånd ikke blandt favoritterne ved VM, men de har fået nogle ganske gode resultater.

I den indlende gruppe besejrede de upåagtede Angola og Cuba, hvorefter de tabte til Norge og Holland. De slog så Slovenien, hvorefter de har mødt Sydkorea og Tyskland i mellemrunden – begge med sejre til følge.

Derfor har Serbien i skrivende stund fire point, og de kan faktisk godt gå videre, men det kræver hjælp fra andre modstandere.

Hvis Serbien slår Danmark, mens Norge slår Tyskland, og Sydkorea vinder deres kamp imod Holland, så kommer Serbien op på andenpladsen, hvilket giver en plads i semifinalen.

Danskerne bliver dog vurderet som favoritter til kampen.

Odds på Danmark – Serbien

Du kan få disse odds på Danmark – Serbien hos bet365:

  • Danmark: 1.47
  • Uafgjort. 8.50
  • Serbien: 3.60

Odds er fra 10/12 – 14.52, og kan ændres.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2517 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.