OL Semifinale 2021: Odds og Live Stream til Danmark – Spanien

ol håndbold 2021

I vores optakt til OL-semifinalen 2021 Danmark – Spanien kan du læse mere om OL Odds, Håndbold Live Streaming, dansk TV og meget andet helt gratis.

Vil du spille på Danmark – Spanien? Få et freebet på 500 kr hos Nordicbet

Gælder kun nye spillere | Omsæt for 500 kr. til minimum odds 1.80 for at få dit freebet | Gevinst af freebet udbetales uden omsætningskrav | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | stopspillet.dk | rofus.nu | 18+

Danmark viste klassen imod Norge

Efter en lidt sløj præstation i den sidste gruppekamp imod Sverige, som endte med et dansk nederlag på 33-30, så var der straks mere på spil i tirsdagens kvartfinale imod Norge.

Danmark kom fint fra start, men det var generelt en meget tæt første halvleg, og Danmark var foran 13-12 ved pausen.

Der var dog klasseforskel i anden halvleg, så det var helt fortjent, at vi vandt 31-25.

Mads Mensah og Jacob Holm var blandt de bedste danske spillere, men der blev præsteret godt hele vejen rundt, så det er svært at være pessimistisk på Danmarks vegne.

Nu møder vi så Spanien i semifinalen. Der har været mange drabelige opgør imod spanierne igennem tiden, men vi vurderes som det stærkeste hold.

Under OL 2021 har Spanien besejret Tyskland, Norge, Brasilien, Argentina og Sverige, mens det dog blev til et nederlag imod Frankrig.

Modsat Danmark, så har Spanien aldrig nogensinde været i en OL-finale. De har vundet bronze i 1996, 2000 og 2008, mens de ikke engang var kvalificeret til legene i 2016.

Til gengæld er Spanien forsvarende europamestre.

Danmark har vundet tre på stribe imod Spanien

Kigger man på de indbyrdes opgør mellem Danmark og Spanien, så har danskerne et godt overtag. Siden den forfærdelige VM-finale i 2013, hvor Spanien hjemme i Barcelona tæskede os med 35-19, så har Danmark vundet fire af de seneste fem kampe.

I 2014 vandt vi 31-28 ved EM, mens Spanien ved VM-slutrunden i 2015 vandt 25-24.

Siden har Danmark vundet tre kampe i 2016, 2018 og 2021 med hhv. 27-23, 25-22 og 35-33.

De indbyrdes opgør, der blev spillet for flere år tilbage, siger dog næppe noget om chancerne for en sejr i 2021.

Dansk stjerne måtte udgå i kvartfinalen

Mens de etablerede stjerner som Niklas Landin og Mikkel Hansen stort set altid leverer på et meget højt niveau, så har nogle af de nyere spillere også gjort sig flot bemærket ved OL.

En af disse spillere er den danske højre back, Mathias Gidsel. Han var for første gang med til en stor slutrunde ved VM i 2021, og her var han blandt de største, positive overraskelser.

Han har taget den gode form med til De Olympiske Lege i Tokyo. Desværre måtte han forlade banen før tid i kvartfinalen imod Norge.

Gidsel prøvede at bryde igennem den norske forsvarskæde, men endte med at blive mast mellem Christian O’Sullivan og Sander Sagosen, hvorefter han faldt til jorden.

Efterfølgende fortalte landstræner Nikolaj Jacobsen, hvordan han oplevede det.

– Mathias fik en på låget. Jeg ser ikke, hvad der sker, og hvordan han får den, så han er lige lidt motåget nu. Men med den dygtige stab, vi har, til at tage sig af det, så skal vi nok få ham gjort klar til semifinalen torsdag.

– Jeg synes ikke, den unge mand ligner en, der har spillet så få landskampe, som han har. I mine øjne har han indtil nu været Ols bedste spiller, sagde han til TV2.

Odds på Danmark – Spanien

Når Danmark generelt bliver vurderet til at være verdens bedste håndboldhold, så er vi selvfølgelig også bookmakernes favoritter til at vinde OL-semifinalen imod Spanien.

Da bet365 lagde odds ud på kampen, så gav de 1.65 på Danmark, men siden er oddset faldet til 1.50, mens Spanien giver odds 3.60 i skrivende stund.

Du kan få følgende odds på Danmark – Spanien hos bet365:

1X2

  • Danmark: 1.50
  • Uafgjort: 9.00
  • Spanien: 3.60

Asian Handicap

  • Danmark -2,5: 1.90
  • Spanien +2,5: 1.85

Over/under

  • Over 59,5 mål: 1.88
  • Under 59,5 mål: 1.88

Find mange flere odds på kampen hos bet365 her!

Se Danmark – Spanien: Online live streaming og dansk TV

Du kan se OL-semifinalen Danmark – Spanien med online live streaming og i TV.

Vil du live streame kampen online, så kan du gøre det på DR TV.

Derudover kan du i dansk TV se Danmark – Spanien på DR1.

Danmark – Spanien: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles OL-semifinalen Danmark – Spanien?

OL-semifinalen Danmark – Spanien spilles torsdag den 5. august 2021 kl. 14.00 dansk tid.

Hvem viser Danmark – Spanien?

Danmark – Spanien vises på DR1.

Hvor kan man live streame Danmark – Spanien?

Danmark – Spanien kan live streames på DR TV.

Er det gratis at live streame Danmark – Spanien på DR TV?

Ja, det er gratis at live streame Danmark – Spanien på DR TV.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.