Se EM-håndbold: Danmark – Tjekkiet

Læs vores optakt til Danmark – Tjekkiet, som mødes ved EM i håndbold 2018, find odds, og live stream kampen direkte online.

Sådan live streamer du Danmark – Tjekkiet

Du kan live streame håndboldkampen mellem Danmark og Tjekkiet direkte hos bet365.

Opret dig hos bet365 her!

Danmark er storfavoritter imod Tjekkiet

Det danske herrehåndboldlandshold er storfavoritter imod Tjekkiet mandag aften. Vi har ikke mødt tjekkerne ret meget, og det seneste indbyrdes opgør var tilbage i 2014, hvor vi ligeledes mødte dem ved EM-slutrunden.

Vi vandt 33-29 ved den lejlighed, og det ville være meget skuffende, hvis ikke vi vandt aftenens kamp.

Tjekkerne mødte Spanien i den første gruppekamp, og de tabte hele 32-15. Selvom Spanien har et stærkt hold, så fortæller det meget om Tjekkiets styrke i øjeblikket.

Danmark åbnede turneringen i lørdags imod Ungarn, og landsholdet vandt fortjent 32-25.

Offensiven var stærk imod Ungarn

Selvom vi vandt med hele syv mål, så var første halvleg meget jævnbyrdig. De to hold fulgtes ad indtil stillingen stod 11-11, men Danmark stak af i slutningen af halvlegen.

Vi dominerede tungt i anden halvleg, og vi nåede at være foran med hele 32-22, men så gik spillerne i stå, og vi vandt dermed 32-25.

Offensiven fungerede glimrende igennem hele kampen, og vi havde ikke de store problemer med at skabe chancer.

Mikkel Hansen var tilbage efter en skadesplaget optakt til turneringen, og det var tydeligt, at han ikke var i topform. Han fik tre 2 minutters udvisninger, og dermed et rødt kort, så han skal tage revanche imod Tjekkiet.

Niklas Landin skal i gang

Det samme gælder vores målmand Niklas Landin, som stod en af sine dårligste landskampe. Han pillede stort set ingen bolde i målet, og landstræner Nikolaj Jacobsen skiftede ham ud efter kun 23 minutter, hvilket han faktisk selv var meget forstående overfor.

– Jeg kan 100 procent forstå, at jeg blev taget ud. Jeg spillede ikke godt. Hvis jeg havde været træner, så havde jeg også pillet mig selv ud, siger Niklas Landin til TV2 Sport.

– Jeg tror, der er mange, der har prøvet at have en dårlig kamp. Det er selvfølgelig ekstra hårdt at kæmpe sig op fra den situation. Men jeg har før prøvet at have en dårlig kamp, og heldigvis kommer der en kamp igen i morgen, hvor man måske får chancen for at bevise sig igen.

– Så på den måde er det for tidligt at grave sig ned, når man vinder med syv mål over Ungarn. Jeg har prøvet før ikke at ramme det niveau, som jeg gerne selv vil. Det kan heldigvis nå at komme endnu, siger Niklas Landin til TV2 Sport.

Hvornår spilles Danmark – Tjekkiet?

Danmark – Tjekkiet spilles mandag den 15. januar kl. 20.30.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.