VM-håndbold: Optakt til Danmark – Montenegro

Læs vores optakt til VM-kampen mellem Danmark og Montenegro, se odds, og find ud af, hvordan du ser håndbold-kampen direkte via live stream.

Hvordan ser man Danmark – Montenegro via live stream?

Du kan se VM-håndboldlandskampen mellem Danmark og Montenegro direkte via live stream hos bet365. Opret en bruger hos bet365, som i øvrigt er en af markedets allerbedste bookmakere, indsæt mindst 50 kroner på din konto, og herefter kan du se landskampen via live stream.

Faktisk kan du se samtlige kampe fra VM-slutrunden i håndbold hos bet365, så vi vil helt klart anbefale dig at se oprette dig.

Danmark skal slå Montenegro i åbningskampen

Lørdag aften mødes Danmark og Montenegro i VM-slutrunden i håndbold, som afholdes i Tyskland. De danske håndboldkvinder er havnet i Gruppe C, hvor man også finder Rusland, Montenegro og Brasilien.

Dermed bør Danmark havde fine muligheder for at gå videre fra gruppespillet, men det bliver ikke nemt. De seneste par slutrunder har været skuffende, og det er virkelig tiltrængt med en godt dansk VM.

Der har været ekstremt meget bøvl omkring det danske kvindelandshold i løbet af de senere år, og landstræner Klavs Bruun Jørgensen har brugt meget energi på at sammensætte holdet.

Vi har desværre været uheldige med skader op til slutrunden, og vi må desværre undvære Anne Mette Hansen, som ellers havde været en vigtig spiller for Danmark.

Derudover har stregspiller Stine Bodhold haft problemer med knæet, og det så ikke godt ud, men hun er rejst med holdet til Tyskland, og får muligvis en rolle senere i slutrunden.

Danmark vandt testkampen imod Sverige

Danmark varmede op til VM-slutrunden med en testkamp imod Sverige. Det var en meget rodet kamp, som bølgede frem og tilbage, men Danmark vandt kampen 26-25.

I slutningen af første halvleg faldt Trine Østergaard uheldigt på gulvet, og hun fik med det samme is på skulderen. Heldigvis var det ikke videre alvorligt, og hun bør være klar til spille imod Montenegro.

Det stod 14-14 ved pausen, og anden halvleg var ligeledes jævnbyrdig. Vi endte med en sejr på 26-25, og Stine Jørgensen blev dansk topscorer med seks mål.

Montenegro er ikke et dårligt hold

Montenegro var blandt Europas bedste hold for et par år siden, men de har ikke længere de samme profiler på holdet.

De må undvære nogle profiler i Suzanna Lazovic, Marija Jovanovic og Majda Mehmedovic, som alle sidder ude med skader, og det er gode nyheder for det danske landshold.

Sidst vi mødte Montenegro var ved EM-slutrunden i 2016. En hårdt spillet kamp endte med en dansk sejr på 22-21.

Vi var også i gruppe med Montenegro ved VM-slutrunden i 2015, og her tabte vi desværre 21-23. Det ligner en tæt kamp, hvor det danske hold er en smule stærkere.

Hvornår spilles Danmark – Montenegro?

Danmark – Montenegro spilles lørdag den 2. december kl. 20.30.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.