VM-Ishockey 2018: Optakt til Danmark – Canada

Læs vores optakt til Danmarks kamp imod Canada under VM i ishockey 2018, og se kampen direkte med online live stream.

Live stream Danmark – Canada online

Du kan live streame mandagens ishockey-VM-kamp mellem Danmark og Canada direkte hos bet365.

Opret dig hos bet365 her!

Danmark får det meget svært imod Canada

Der er ingen tvivl om, at der venter Danmark en meget svær kamp imod Canada. Canada har muligvis det allerstærkeste mandskab under hele VM, og selvom de tabte deres første kamp imod USA, så er de selvfølgelig længder foran Danmark, når det kommer til ishockey.

Danmark og Canada har mødt hinanden et par gange i løbet af de senere år, og der har været klasseforskel.

Det seneste opgør mellem Danmark og Canada var tilbage i 2014. Selvom Danmark var stærke i første periode, som endte 1-1, så viste canadierne deres styrke, og vandt opgøret 6-1.

Læs mere om ishockey VM 2018 her!

Danmark har haft en blandet VM-slutrunde

Der har været lagt op til den helt store ishockey-fest i Danmark, som jo bekendt afholder årets A-VM.

Vi fik en fantastisk åbning i Jyske Bank Boxen i Herning, da vi mødte Tyskland i fredags. Det var en meget lige kamp, som blev afgjort på straffeslag, og den lokale Herning-dreng Frans Nielsen scorede det afgørende mål til stor jubel for de mange mennesker, der så kampen.

Lørdag aften mødte Danmark USA. Vi kom godt fra start, og de første 10 minutter var ret jævnbyrdige. Efterhånden som kampen gik i gang blev det dog mere og mere tydeligt, hvor stor forskellen er, og USA vandt stensikkert kampen 4-0.

Det var ikke fordi, Danmark var dårlige eller ikke præsterede, men USA er en helt anden størrelse, når det kommer til ishockey, og det samme kan siges om Canada.

Alt i alt har vi fået en udmærket start på VM, og det er slet ingen katastrofe ikke at hente point imod USA og Canada.

Danmark får flere profiler til VM

VM i ishockey spilles som bekendt samtidigt med, at Stanley Cup bliver afgjort. Derfor er der en profiler på diverse landshold, som stadig befinder sig i USA, men Danmark får muligvis flere spillere til deres trup.

Mikkel Bødker og Jannik Hansen, som begge spiller i San Jose Sharks, har fået tilladelse til at tage tilbage til VM i Danmark, og de støder til truppen, når papirarbejdet er på plads.

De kommer ikke til at være med, når Danmark møder Canada, men de kan blive vigtige efterfølgende, når vi skal forsøge at spille os videre til VM-kvartfinalerne.

Odds på Danmark – Canada

Hvis du alligevel har tænkt dig at live streame Danmark – Canada, så kan du ligeledes overveje at oddse på kampen. Du kan få følgende odds hos bet365:

Odds er fra 07/05 – 10.45.

  • Danmark: 18.00
  • Uafgjort: 10.00
  • Canada: 1.11

Hvornår spilles Danmark – Canada?

Danmark – Canada spilles mandag den 7. maj kl. 20.15 i Jyske Bank Boxen.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.