Danmark – USA: Live stream og optakt – Ishockey VM 2018

Læs vores optakt til VM ishockey-kampen mellem Danmark og USA, og se den online med live stream.

Danmark er underdogs imod USA

Der er kæmpe forskel på Danmark og USA som ishockey-nationer. Det siger sig selv, at amerikanerne kommer med et stjernespækket mandskab med en masse NHL-stjerner, men det Danske landshold så godt ud i den første kamp, som blev spillet I går.

Hvor vi små favoritter i gårsdagens kamp, så må vi desværre erkende, at vi er store underdogs, når vi møder USA lørdag aften.

Der forventes dog at være en fantastisk atmosfære i Jyske Bank Boxen i Herning, som også var hjemmebanen, da vi mødte Tyskland i går.

Danmark var gode i premieren

Danmark – og USA for den sags skyld – indledte ishockey-VM 2018 fredag aften. Danmark mødte Tyskland i Herning, mens USA mødte Canada i Royal Arena på Amager.

Der var lagt op til en tæt kamp mellem Danmark og vores tyske naboer, og det skulle det også vise sig at blive.

Kampen forløb meget lige, og det stod 2-2 efter de tre perioder, og da der heller ikke blev scoret i den forlængede spilletid, så skulle vinderen findes på straffeslag.

Målmand Frederik Andersen, som også har stået en meget flot sæson i NHL, og Frans Nielsen blev de store helte for Danmark, og det var fantastisk at se på.

USA kom også godt fra start

USA mødte samtidigt Canada, og det var ligeledes en tæt kamp. Canada var store favoritter på forhånd, men kampen også 4-4 efter både ordinær og forlænget spilletid.

Både Canada og USA havde fem straffeslag hver, men det var alligevel kun amerikanernes Cam Atkinson, som var i stand til at score på sit skud.

Han sikrede dermed USA en fin start på VM i ishockey, og vinderen af kampen mellem Danmark og USA vil tage føringen i Gruppe B.

Du kan som bekendt både følge og live streame Danmark – USA, hvis du opretter dig hos bet365.

Odds på Danmark – USA

Hvis du alligevel har tænkt dig at live streame Danmark – USA, så kan du også overveje at odds på kampen. Hos bet365 kan du få følgende odds:

Odds er fra 05/05 – 14.10.

  • Danmark: 7.50
  • Uafgjort: 5.75
  • USA: 1.30

Hvornår spilles Danmark – USA?

Danmark – USA spilles lørdag den 5. maj kl. 20.15.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.