VM-Ishockey 2018: Optakt til Finland – Danmark

Du kan live streame Finland – Danmark direkte online. Læs mere om live streaming i vores optakt til Finland – Danmark herunder.

Sådan live streamer du Finland – Danmark

Ishockey-VM-kampen mellem Finland og Danmark kan live streames direkte hos bet365.

Opret dig hos bet365, og se Ishockey-VM her!

Danmark får det meget svært imod Finland

Der er ingen tvivl om, at Finland er favoritter, når de onsdag aften mødes under VM i ishockey 2018. Finland er en langt større ishockey-nation end Danmark, og selvom vi til tider har spillet god hockey under VM 2018, så skal vi være meget glade, hvis vi får point imod Finland.

Danmark vandt den første kamp imod Tyskland efter straffeslag, mens vi har tabt stor imod USA og Canada. Det var dog på ingen måde overraskelse, og der er ingen grund til at gå i panik over de nederlag.

Finland har vundet begge deres kampe imod Sydkorea og Letland med 8-1, og det er heller ingen overraskelse.

Danmark har fine chancer for en kvartfinale

Selvom vi har tabt de to kampe imod USA og Canada, ligesom vi formentlig også taber imod Finland, så er der fortsat fine muligheder for en dansk kvartfinaleplads.

Fire af de otte hold i de to grupper går videre til kvartfinalen, og der er slet ingen tvivl om, at USA, Canada og Finland går videre på de første tre positioner. Det efterlader Danmark, Tyskland, Letland, Sydkorea og Norge til den sidste kvartfinaleplads, og her ser det faktisk fornuftigt ud for Danmark.

Kampen imod Finland er ikke ligegyldig, men der er ingen tvivl om, at det er langt vigtigere at vinde de indbyrdes kampe imod de dårligere hold, og her bliver de næste par kampe afgørende.

Danmark får profiler fra NHL

Ishockey VM 2018 spilles som bekendt på samme tid som Stanley Cup, og derfor er det selvfølgelig NHL-klubberne, der bestemmer over deres spillere.

Derfor må de fleste landshold undvære nogle af deres bedste spillere ved VM, men heldigvis får Danmark to profiler tilbage efter, at de sammen med klubhold, San Jose Sharks, er røget ud af NHL.

Det drejer sig om Mikkel Bødker og Jannik Hansen, som begge to skal spilles ind på Danmarks landshold imod Finland.

Odds på Finland – Danmark

Hvis du alligevel skal live streame Finland – Danmark, så kan du også oddse på kampen. Du kan få følgende odds hos bet365.

Odds er fra 08/05 – 16.10

Ordinær tid

  • Finland: 1.25
  • Uafgjort: 6.25
  • Danmark: 10.00

Vinder af kampen

  • Finland: 1.14
  • Danmark: 6.00

Hvornår kan man live streame Finland – Danmark?

Finland – Danmark kan live streames onsdag den 9. maj kl. 20.15. Streamet vil begynde umiddelbart før kampstart.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.