Optakt, odds og live streaming til Storbritannien – Danmark

ishockey vm

I vores optakt til VM-Ishockey-kampen Storbritannien – Danmark kan du læse mere om Danmarks chancer, odds og live streaming!

Vil du se Ishockey-VM 2019 online? Gør det på Bet365!

Indbetal penge til at spille med for at se ishockey direkte!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

Sådan live streamer du Storbritannien – Danmark

Kampen mellem Storbritannien og Danmark kan live streames online hs bet365. Du kan nemlig live streame samtlige kampe fra Ishockey-VM 2019 online hos bet365.

Ved at live streame ishockey online, så behøver du ikke købe dyre TV-pakker, og du kan i øvrigt både live streame med din mobil, tablet eller på din computer.

Danmark har fået blandet start på VM i Ishockey 2019

Danmark fik en fin start på VM i Ishockey 2019 lørdag eftermiddag, da vi mødte Frankrig. Vi var på forhånd udråbt til favoritter til at vinde kampen, og vi fik ligeledes en udmærket start på kampen.

Vi kom ganske vist bagud efter otte minutters spil i powerplay, men i løbet af det sidste minut af første periode scorede vi to gange på mål af Frederik Storm og Markus Lauridsen.

Anden periode skulle vise sig at blive forfærdelig. Franskmændene scorede tre gange, mens Lars Ellers scoring blev Danmarks eneste, så vi var nede 4-3 før den sidste periode.

Vi udlignede til 4-4, så kampen blev afgjort på straffeslag. Her var Danmark klart skarpest, så vi vandt fortjent kampen, og startede Ishockey-VM med to point.

Efterfølgende mødte vi Tyskland i den anden kamp, og her tabte Danmark 2-1 efter en skuffende kamp.

Det var en hårdt spillet kamp, hvor Danmark fik alt for mange udvisninger. Det bliver givetvis ikke et problem imod Storbritannien, men det skal ændre sig fremadrettet, hvis vi skal have en chance for at gå videre til kvartfinalerne ved VM i ishockey 2019.

Britterne lagde ud med at tabe 3-1 imod Tyskland. De formåede faktisk at skabe spænding midt i kampen, og det var overraskende, at de overhovedet scorede et mål. Efterfølgende tabte Storbritannien 8-0 imod Canada, hvilket ikke var videre overraskende.

Kan Danmark gå videre til kvartfinalen?

Danmarks start med kun to point i de to kampe imod Frankrig og Tyskland, som vurderes til at være nogenlunde på vores niveau, er ikke tilfredsstillende.

Fire af de otte hold går videre fra gruppespillet, og da Finland, USA og Canada er niveauer over de andre mandskaber, så kommer Danmark til at kæmpe med Tyskland, Frankrig og Slovakiet om den sidste plads.

Vi skal nok formå at besejre Storbritannien, mens vi får mere end svært ved at få et point imod Finland.

Den helt afgørende kamp kan vise sig at blive vores sidste i gruppespillet, når vi møder Slovakiet, som jo er på hjemmebane.

Storbritannien – Danmark: Odds på Ishockey-VM 2019

Du kan få følgende odds på Storbritannien – Danmark hos bet365 (odds er fra 14/05 – 09.50):

  • Storbritannien: 20.00
  • Uafgjort: 10.00
  • Danmark: 1.11

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2480 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.