Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 4 maj, 2018

Tyskland – Danmark live stream: Se ishockey VM 2018

Danmark og Tyskland mødes fredag ved VM i ishockey 2018, og du kan se kampen online med live stream.

Se Tyskland – Danmark online: Live stream

Hvis du vil se Tyskland – Danmark online, så skal du oprette en bruger hos bet365.

Opret dig hos bet365 her!

Danmark er favoritter imod Tyskland

Fredag aften begynder det største sportsarrangement nogensinde i Danmark, når VM i ishockey begynder. De næste 20 dage er pakket med kampe, som spilles i Jyske Bank Boxen i Herning og Royal Arena i København, og du kan læse kampprogrammet og meget mere her!

Åbningskampene bliver spillet kl. 16.15, men for Danmarks vedkommende begynder VM første klokken 20.15, når vi møder Tyskland i Jyske Bank Boxen i Herning, som er hjemmebane for alle Danmarks kampe i gruppespillet.

Der er otte hold i hver gruppe, hvoraf de fire bedste går videre til kvartfinalerne, og det ser på forhånd meget tæt ud i forhold til at gå videre. Danmark og Tyskland er nogenlunde på samme niveau, men vi anses alligevel for at være favoritter til at vinde kampen i aften.

VM-slutrunden afholdes som bekendt i Danmark og det plejer at give en god fordel. Der er fuldstændigt udsolgt til kampen, og der kommer til at være 11.000 mennesker på plads til at heppe på Danmarks bedste ishockey-spillere.

Plejer at være tætte kampe imod Tyskland

På trods af den lille favoritværdighed til Danmark, så plejer det alligevel at være meget tæt, når Danmark og Tyskland mødes.

I løbet af det seneste års tid har Danmark og Tyskland mødt hinanden to gange, og begge gange er kampene blevet afgjort i forlænget spilletid.

Første møde var den 12. maj 2017, hvor kampen endte 2-2 i ordinær tid. Danmark scorede efterfølgende i den forlængede spilletid, og vandt kampen 3-2.

Nogenlunde det samme var tilfældet, da Danmark og Tyskland mødtes i en opvarmningskamp for kun to uger siden.

Her stod den 3-3 efter ordinær tid, og Danmark scorede endnu engang i forlænget, og vandt derfor 4-3.

Odds på Tyskland – Danmark

Hvis du alligevel vil live streame kampen mellem Tyskland og Danmark, så kan du også overveje at oddse på kampen. Bookmakerne forventer en tæt kamp med relativt få mål, og en lille favoritværdighed til Danmark.

Du kan få følgende odds hos bet365:

Odds er fra 04/05.

  • Tyskland: 2.90
  • Uafgjort: 3.85
  • Danmark: 2.20

Hvornår spilles Tyskland – Danmark?

Tyskland – Danmark spilles fredag den 4. maj kl. 20.15 i Jyske Bank Boxen.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.