Danskerkamp i La Liga: Optakt og live stream til Real Betis – Celta Vigo

Læs vores optakt til La Liga-kampen Real Betis – Celta Vigo, find odds på kampen, og se den direkte på live stream her!

Tre danskere på banen i La Liga

Det er ofte, vi har muligheden for at se danske spillere starte inde i La Liga, og det er yderst sjældent, at der er flere på samme tid. Vi kan dog regne med at se minimum tre danskere på banen på Estadio Benito Villamarin.

Riza Durmisi skiftede sidste til Real Betis for et års tid siden, og han har taget ligaen med storm. Han har spillet fast på venstreback/wingback, og på grund af de flotte præstationer bliver han sendt til større adresser i formiddagsaviserne. Han ventes dog at blive i klubben og fortsætte sin udvikling.

Celta Vigo har Daniel Wass og Pione Sisto som faste spillere på holdet, mens Andrew Hjulsager langsomt kæmper sig ind på holdet. Han fik ikke ret meget spilletid i sidste sæson, men han blev skiftet ind i premieren, så noget tyder på, at den nye cheftræner Juan Carlos Unzue har et godt øje til ham.

benito villmarin

Estadio Benito Villamarin er blevet moderniseret

Det er en fantastisk ramme, som kampen kommer til at foregå i. Det gamle, store Estadio Benito Villamarin er nemlig blevet renoveret henover sommmeren, og det er blevet et fantastisk stadion.

Den ene endetribune er blevet ombygget, så den passer til resten af stadion, og det er nu Spaniens fjerdestørste stadion med plads til over 60.000 tilskuere. Derudover er samtlige sæder på stadion blevet udskiftet, så det virker som et splinternyt stadion. Se et time lapse over byggeriet her:

Real Betis var uden chancer på Camp Nou

Betis havde ikke den sjoveste start på La Liga. De skulle op imod vicemestrene fra FC Barcelona på udebane, og de var selvfølgelig under stort pres. De kom bagud på et selvmål af Alin Tosca, og kort efter scorede Sergi Roberto til 2-0.

Barcelona havde rigeligt med chancer herefter, men scoren forblev 2-0. Lionel Messi slog i øvrigt ny rekord, da han blev afvist hele tre gange af træværket. Riza Durmisi brugte i øvrigt alle 90 minutter på bænken, men han ventes at komme tilbage på holdet. Han havde eftersigende en mindre skade, men det burde ikke være seriøst nok til at holde ham ude af kampen her.Celta Vigo smed det væk imod Sociedad

Celta Vigo havde heller ikke den bedste start på La Liga. Hjemme på Balaidos tog de imod Real Sociedad. De havde Daniel Wass og Pione Sisto med i startopstillingen, og det hele begyndte fint for galicerne.

Maximiliano Gomez bragte Celta foran 1-0 efter 22 minutter, men La Real fik dog udlignet 10 minutter efter. Efter 1-1 ved pausen dukkede Gomez igen, og scorede sit andet mål. Det lignede længe en hjemmesejr, men Real Sociedad scorede to gange i de sidste 10 minutter, og vandt dermed 3-2.

Se Real Betis – Celta Vigo på live stream

Du kan heldigvis se La Liga-kampen mellem Real Betis og Celta Vigo direkte på live stream. Du skal oprette dig her hos bet365, og det koster ingenting at se kampen!

Odds på Real Betis – Celta Vigo

Kampen er blevet vurderet til at være ret tæt. Celta Vigo har et stærkere fodboldhold, men Real Betis har en stor hjemmebanefordel, så de er blevet små favoritter. Du kan få odds 2.40 på Betis, 3.30 på uafgjort og 3.00 på udesejren hos bet365.

Hvornår spilles Real Betis – Celta Vigo?

Real Betis – Celta Vigo spilles fredag den 25. august kl. 22.00 på Estadio Benito Villamarin.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.