Kan Sisto og Wass overraske imod Barcelona?

Læs vores optakt til Copa del Rey-kampen mellem Barcelona og Celta Vigo, find odds, og live stream kampen direkte på nettet.

Hvordan live streamer man Barcelona – Celta Vigo online?

Du kan se Copa del Rey-kampen mellem Barcelona og Celta Vigo direkte på live stream hos bet365. Det kræver dog, at du har en bruger med penge på kontoen eller har haft et væddemål indenfor 24 timer. Herefter har du fri adgang til samtlige events hos bet365s live streaming, og det gælder flere 1000 fodboldkampe hver sæson.

Barcelona fik fint udgangspunkt med fra Balaídos

Copa del Rey-kampe spilles, indtil finalen i maj, over to kampe, og Barcelona og Celta Vigo spillede deres første kamp på Estadio Balaídos i Vigo i sidste uge.

Barcelona-manager Ernesto Valverde havde valgt at stille op uden de helt store stjerner som Lionel Messi, Luis Suarez og Andres Iniesta, og i stedet fik reserver som Andre Gomes, Denis Suarez og Jose Arnaiz chancen fra start.

Barcelona havde svært ved at få spillet til at fungere i mere end korte perioder af kampen, men unge Jose Arnaiz bragte dog Barca foran 1-0 efter et kvarters spil.

Der skulle ikke gå mere end 15 minutter før Pione Sisto udnyttede et sovende Barcelona-forsvar, og han knaldede bolden op i nettaget, og da der ikke blev scoret mere, endte kampen 1-1.

Dermed har Barcelona fået et fornuftigt udgangspunkt med fra Vigo, og de bør være i stand til at spille sig videre.

Stjernerne skal på banen

Man må dog formode, at Ernesto Valverde vil stille noget stærkere op, når de to hold mødes på Camp Nou. Lionel Messi har kun spillet en enkelt kamp i 2018, og han bør være mere end klar til at spille 90 minutter.

Det samme gælder i øvrigt Luis Suarez og Andres Iniesta, og derudover kunne man håbe for Barca, at de får gang i Ousmane Dembélé, hvis Barca-tid har været ødelagt af en slem skade, som han fik umiddelbart efter skiftet fra Dortmund.

Barcelona har netop brudt deres egen transferrekord på at købe Coutinho fri af Liverpool, og Culés kan ikke vente med at se ham i aktion. De må dog vente lidt endnu, da brasilianeren lider af en rygskade.

Varme danskere i Vigo

Kampen bliver spændende at følge med de danske briller på. Celta Vigo har Pione Sisto, Daniel Wass og Andrew Hjulsager i truppen, og mens sidstnævnte ikke får ret meget spilletid, så ser det glimrende ud for Sisto og Wass.

De er begge to faste spillere på Juan Carlos Unzués hold, og de gør sig glimrende bemærket for tiden. Sisto ligger på venstrekanten, og han topper i øjeblikket La Ligas assistliste med god afstand til nummer to.

Wass ligger på den centrale midtbane, hvorfra han dirigerer spillet glimrende sammen med den tidligere FC Nordsjælland-spiller Stanislav Lobotka. Det bliver spændende at se de to danskere imod et verdens bedste fodboldhold.

Odds på Barcelona – Celta Vigo

Hvis du vil live streame kampen, så kan du få lidt spænding ved at placere et væddemål på kampen. Du får følgende odds hos bet365 (10/01 – 10.00):

  • Barcelona: 1.16
  • Uafgjort: 7.50
  • Celta Vigo: 13.00

Hvornår spilles Barcelona – Celta Vigo?

Barcelona – Celta Vigo spilles torsdag den 11. januar kl. 21.30.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2517 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.