La Liga: Optakt til Barcelona – Celta Vigo

Læs vores optakt til Barcelona – Celta Vigo, find odds, og se La Liga-kampen direkte via live stream online.

Sådan ser du Barcelona – Celta Vigo via live stream

Du kan se La Liga-kampen mellem Barcelona og Celta Vigo direkte på live stream hos bet365. Opret en bruger hos bet365, indsæt mindst 50 kroner på din konto, og herefter vil du kunne se kampen direkte på din mobil, tablet eller computer. Du kan i øvrigt se samtlige kampe fra La Liga hos bet365.

Barcelona har domineret La Liga

Der var rod i cirkus Barcelona henover sommeren, og de fleste havde Real Madrid som favoritter til at vinde årets La Liga, men det har forholdt sig anderledes.

Barcelona fører La Liga med 35 point efter 13 kampe, og de har kun smidt point i to kampe. I udekampene imod Atletico Madrid på Wanda Metropolitano og i udekampen imod Valencia har de spillet 1-1, men derudover har de vundet rub og stub.

Ikke overraskende, så har Lionel Messi været et niveau eller to over alle de andre spillere. Argentineren har scoret 12 mål i de første 13 kampe, og han har lagt op til yderligere fire.

De har en imponerende målscore på 34-5, og målmand Marc-André Ter Stegen har ligeledes gjort det fremragende for Barcelona.

Til gengæld mangler de offensive alternativer i Neymars fravær. Luis Suarez har spillet en forfærdelig sæson, men han har set bedre ud på det sidste, og han er muligvis på vej tilbage til topformen.

Celta Vigo har fået dårlig sæsonstart

Celta Vigo havde stor succes i sidste sæsons Europa League, hvor de nåede semifinalerne. Manchester United blev, som forventet, endestationen, men de endte på en meget beskeden 13. plads i La Liga, og det skal forbedres i år.

Efter en sløj sæsonstart, ser det nu bedre ud, og Celta Vigo ligger i øjeblikket på niendepladsen med 17 point.

Defensiven har set dårlig ud, men de har mange spændende spillere i offensiven. Deres topscorer er hjemvendte Iago Aspas, som har scoret syv mål. Derudover topper Pione Sisto i øjeblikket assistlisten i La Liga med hele otte oplæg.

Flere danskere i aktion

Pione Sisto kom til Celta Vigo for fem millioner euro, hvilket var ny rekord i den galisiske klub. Han har generelt været meget svingende i Celta, men han er i gang med sit store gennembrud, og det er meget spændende at følge.

Han er dog ikke den eneste dansker, der skal i aktion for Celta Vigo. Længere tilbage på banen finder man Daniel Wass, som også har nydt stor succes i klubben.

Derudover kommer Andrew Hjulsager nok til at få bænkplads. Dansk-tyrkiske Emre Mor er det nye rekordkøb i Vigo, og med en pris på hele 13 millioner euro må man forvente, at han kommer til at spille en større rolle end han har gjort hidtil.

Odds på Barcelona – Celta Vigo

Barcelona er gigantiske favoritter til at vinde kampen, hvis man spørger bookmakerne. Celta Vigo har skabt store problemer for Barca hjemme på Balaidos, men de har haft store problemer på Camp Nou, og det kommer de nok også til at få i lørdagens kamp. Du kan få disse odds hos bet365:

  • Barcelona: 1.12
  • Uafgjort: 10.00
  • Celta Vigo: 17.00

Hvornår spilles Barcelona – Celta Vigo?

Barcelona – Celta Vigo spilles lørdag den 2. december kl. 13.00

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.