Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 6 feb, 2018

Optakt til Valencia – Barcelona

  • Kamp: Valencia – Barcelona
  • Turnering: Copa del Rey
  • Stadion: Mestalla
  • Kampstart: 8. februar kl. 21.30

Sådan live streamer du Valencia – Barcelona

Du kan live streame Copa del Rey-kampen mellem Valencia og Barcelona online hos bet365

Valencia og Barcelona mødes i Copa del Rey

Torsdag aften er der returkamp i semifinalen mellem Valencia og Barcelona. De to mandskaber mødtes på Camp Nou for en uge siden, og her vandt Barca med 1-0 på mål af Luis Suarez.

Barcelona dominerede hele kampen, mens Valencia fokuserede på at forsvare eget mål. Der var ikke ret mange chancer i kampen, og Valencia kan egentlig ikke være utilfredse med at tabe 1-0 på baggrund af kampen.

Barca og Valencia har tidligere mødt hinanden på Mestalla i La Liga, og her fik vi en fantastisk kamp. Valencia var godt med i kampen, og Rodrigo bragte dem foran 1-0 med en halv time igen.

Herefter overtog Barca initiativet, og det var helt fortjent, at Jordi Alba udlignede til 1-1, som blev kampens resultat.

Barca kan mangle spillere

Der er tvivl omkring en lang række Barcelona-spillere før kampen i Valencia. Ousmane Dembélé er fortsat skadet, og han bliver ikke klar til kampen.

Gerard Pique og Lucas Digne fik begge skader i søndagens La Liga-kamp imod Espanyol. Digne brækkede en finger, og selv hvis han skulle blive klar, så er det Jordi Alba, der kommer til at starte venstrebacken i den vigtige pokalkamp.

Gerard Pique fik en skade i knæet, og omfanget af den vides endnu ikke. I den catalanske sportsavis Sport skriver de tirsdag, at han selv vil spille, men den medicinske stab er eftersigende ikke glad for ideen.

Pique og hans makker Samuel Umtiti har været ligaens bedste midterforsvar i denne sæson, og det kan blive problematisk, hvis Pique ikke kan spille. Javier Mascherano er netop smuttet til Kina, og Thomas Vermaelen sidder ude med en skade.

Dermed kunne det ligne en debut til nyindkøbte Yerry Mina, hvis ikke Pique starter inde.

Valencia er midt i hårdt program

Valencia har haft en overraskende flot sæson, og de har været blandt de tre øverste hold i La Liga i hele sæsonen. De fleste forventer dog, at Atletico Madrid og Real Madrid vil overhale dem, når vi nærmer os afslutningen.

De er midt i et meget hårdt program, hvor de udover at møde Barcelona to gange i Copa del Rey, også har mødt Atletico og Real i de to seneste La Liga-kampe.

Efter en fantastisk start på sæsonen, har Valencia nu tabt de seneste fem kampe, og det er nu, de skal vise deres styrke. Formår de at slå Barcelona ud af Copa del Rey, så skal de møde Sevilla eller Leganes i finalen i maj.

Odds på Valencia – Barcelona

Barcelona er selvfølgelig favoritter til at besejre Valencia, men det bliver ikke nemt for dem. Mestalla er et meget svært sted at spille, og der forventes fuldt hus på det store stadion. Du kan få følgende odds på kampen hos bet365:

Odds er fra 06/02 – 12.15

  • Valencia: 5.00
  • Uafgjort: 4.33
  • Barcelona: 1.57

Valencia – Barcelona: Startopstillinger

Som bekendt er det tvivl omkring midterforsvaret hos Barcelona, men derudover stiller Ernesto Valverde i absolut stærkeste opstilling. Coutinho har endnu ikke bevist sit værd i Barca-trøjen, omend han havde et flot skud på overliggeren imod Espanyol.

Valencia-profilen Goncalo Guedes har siddet ude med en lårskade, og han er tvivlsom til kampen. Santi Mina og Rodrigo bør starte i et to-mandsangreb.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2409 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.

Fact Checked

Faktatjekket af Lars Madsen, Skribent

Opdateret den 2 september, 2021